• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welke Wii-spellen speel jij?


    03-04-2007

    Twijfel je nog over het volgende spel dat je wilt gaan spelen op de Wii? Dan ben je hier op het juiste adres! Vandaag laten we namelijk ons licht schijnen op enkele thirdpartyspellen die nu of zeer binnenkort in de winkel verkrijgbaar zijn. Klik op de links voor meer informatie en beeldmateriaal.





    SSX Blur (EA)

    SSX Blur is het nieuwste spel uit de fenomenale snowboardserie SSX. Het spel heeft alle kenmerken die van de SSX-serie zo'n succes hebben gemaakt, opgesierd met een totaal nieuw besturingssysteem. Met de Nunchuk carve je nu door de sneeuw, terwijl je de Wii-afstandsbediening gebruikt om tijdens je sprongen trucs uit te voeren. De briljante soundtrack van onze eigen Junkie XL begeleidt de stijlvolle afdalingen, waardoor dit exclusieve Wii-spel een ritmegevoel creëert waarmee 'superüberboarders' tot grote hoogten kunnen stijgen.

    Ook interessant: Tiger Woods PGA Tour 2007



    Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 (Namco/Bandai)

    Al die jaren waarin je Goku's moves na probeerde te doen, komen eindelijk van pas! Dit dankzij hét Dragon Ball Z-spel waar de fans al jaren op zitten te wachten. Met de Nunchuk en Wii-afstandsbediening kun je de kenmerkende moves van de serie nu daadwerkelijk zelf uitvoeren en je tegenstanders laten zien dat er met jou niet te spotten valt. Het spel bevat meer dan 70 speelbare personages uit het Dragon Ball-universum en daardoor lijkt het bijna alsof je zelf in de animeserie meespeelt.



    Sonic and the Secret Rings (SEGA)

    In één van de mooiste spellen die momenteel voor de Wii verkrijgbaar is, keert Sonic terug naar zijn oude hobby: supersnel racen door schitterende omgevingen. Je kantelt de Wii-afstandsbediening naar links of rechts om te sturen en duwt hem naar voren om te versnellen. Naarmate je meer missies uit de Story Mode afrondt, speel je meer mogelijkheden vrij. De tussenscènes zijn duidelijk op de jongere fans gericht, maar spelers van alle leeftijden zullen van de gameplay genieten.



    The Godfather Blackhand Edition (EA)

    Neem het recht in eigen hand door gebruik te maken van het unieke Blackhand-besturingssysteem dat de Wii-afstandsbediening en Nunchuk je bieden. Ga helemaal op in de wereld van de film, verken New York en voer een verscheidenheid aan dubieuze missies uit. Heb jij het in je om de Don van zijn troon te stoten?



    Prince of Persia Rival Swords (Ubisoft)

    Het opwindende derde avontuur in de Prince of Persia-reeks is nu ook voor de Wii verkrijgbaar. De besturing gaat verder dan ooit en zorgt ervoor dat de prins nog soepeler beweegt tijdens het oplossen van puzzels en bestrijden van vijanden. De Sands of Time hebben het duistere alter ego van de prins doen ontwaken en het dreigt al snel de overhand te krijgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar als er daardoor dit soort verbluffende actiescènes ontstaan, knijpen we natuurlijk graag een oogje toe.



    Cooking Mama (505 Games)

    Cooking Mama was een verrassingshit op de Nintendo DS en heeft nu ook zijn weg gevonden naar de Wii. De Wii-afstandsbediening blijkt het ultieme keukengereedschap. Ontdek talenten waarvan je niet wist dat je ze bezat en bak, roer, snijd en wok je een weg door gevarieerde recepten van over de hele wereld. Kortom: nodig een vriend of vriendin uit, haal de Wii-afstandsbediening tevoorschijn en laat het koken beginnen!



    Voor meer informatie en de releasedata van alle Wii-spellen, kijk je op de Europese Wii-site.