• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Game-icoon Mario krijgt eigen Duostamp®-postzegel


    17-01-2011

    13 januari 2011 - Jaarlijks versturen we allen samen massaal veel nationale zendingen; pakjes, maar ook brieven, kaartjes of andere omslagen. Omdat een originele postzegel een zending zoveel verrassender, persoonlijker en leuker maakt voor de geadresseerde, is er voor alle Mario-fans en postzegelliefhebbers goed nieuws. Vanaf maandag 17 januari 2011 kunnen nationale zendingen gefrankeerd worden met ’s werelds populairste loodgieter: Mario komt dan voor het eerst op een Duostamp®-postzegelset van 5 verschillende zegels.

    Sinds Mario in 1985 kennismaakte met de wereld in het spel Super Mario Bros. schreef de Italiaanse loodgieter grote geschiedenis. Meer dan 100 games verder, werd Nintendo’s superheld uitgeroepen tot het meest beroemde videogamepersonage in Europa*. Mario heeft ons reeds veel onvergetelijke avonturen laten beleven in onder andere de spellen New Super Mario bros. en Super Mario Galaxy. En in 2011 zal hij ons opnieuw verrassen met het nieuwe Mario Sports Mix voor Wii en heel uniek met een eigen Duostamp®-postzegelset.

    Iwata Asks

    Praktisch

    De Mario Duostamp®-postzegel bestaat uit een themazegel en een officiële priorzegel en wordt per set van 5 verschillende zegels verkocht. Elke zegel heeft een frankeerwaarde voor een genormaliseerde zending in heel België. Het Duostamp® setje is vanaf maandag 17 januari 2011 verkrijgbaar in de meeste postkantoren en enkele PostPunten en kan ook via www.bpost.be/eshop worden aangekocht voor een prijs van € 4.99.

    *Het onderzoek werd uitgevoerd in 2009 in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland en Italië. De - meer dan 3700 - respondenten waren allemaal volwassenen (18+).