• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuw in de Nintendo Selects-serie: The Legend of Zelda: Twilight Princess & Super Mario Galaxy


    16-08-2011

    16 augustus 2011 – Nintendo verlaagt de prijs van twee van de populairste Wii-titels! The Legend of Zelda: Twilight Princess en Super Mario Galaxy worden op 16 september voor een gereduceerde prijs toegevoegd aan de *Nintendo Selects-serie. Voor de nieuwe, haarscherpe prijs** leveren beide spellen vele uren actie en avontuur.

    Dat Nintendo dit jaar de 25e verjaardag viert van de videospellenserie The Legend of Zelda, is natuurlijk een uitstekende reden om The Legend of Zelda: Twilight Princess toe te voegen aan de Nintendo Selects-serie. The Legend of Zelda: Twilight Princess werd in 2006 tegelijk met het Wii-systeem uitgebracht en warm ontvangen, met hoge beoordelingen alom. Zoals gebruikelijk in de Zelda-serie beleeft de speler als de heldhaftige Link weer spannende avonturen in het land Hyrule. Dit keer hebben duistere machten het licht uit de wereld verdreven en vervangen door het mysterieuze donker dat Twilight wordt genoemd. De jonge Link is uitverkoren om het licht terug te brengen naar het land en de koning der duisternis te verslaan. Met zijn door goden geschonken krachten, kan Link als een wolf door het duister reizen en acties uitvoeren die ook de wereld van het licht beïnvloeden.

    Om de vele vreeswekkende monsters in de bovenwereld en kerkers te kunnen passeren, gebruiken spelers de Wii-afstandsbediening en Nunchuk als de twee handen van Link. Zo kun je met de afstandsbediening in je ene hand zwaaien om het zwaard van Link te gebruiken, terwijl je zijn schild gebruikt met je andere hand. Het spel biedt vele uren vol epische avonturen en filmachtige scènes die je steeds dieper het verhaal in zuigen. Zowel nieuwkomers als fans van de 25-jarige Zelda-serie kunnen dit jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten omtrent The Legend of Zelda verwachten.

    Super Mario Galaxy werd oorspronkelijk uitgebracht in 2007 en liet Mario naar de sterren vliegen in zijn eerste volledige ruimteavontuur, dat tot leven werd gewekt met spectaculaire beelden. Verken verschillende Galaxies met elk hun eigen kleurrijke omgevingen, leer hoe je de nieuwe acties van Mario gebruikt om maffe monsters te verslaan en overwin de hindernissen op je weg met gloednieuwe power-ups, zoals de gestreepte paddenstoel die je als een bij door de lucht laat zweven. Door missies te voltooien verdient Mario Power Stars die hem naar nieuwe Galaxies laten reizen, en natuurlijk is het weer zijn ultieme doel om Princess Peach uit de klauwen van Bowser te bevrijden.

    Spelers bedienen Mario met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk en kunnen zowel ‘motion controls’ als de aanwijzer gebruiken om objecten in beeld te raken en te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld schudden met de Wii-afstandsbediening om met de Spin Move van Mario zijn vijanden te verdoven. Je kunt de Spin Move ook aan het eind van een sprong uitvoeren om nét even wat verder te komen. In de Co-Star mode kan een tweede speler delen in de fun en met de aanwijsfunctie van een tweede Wii-afstandsbediening een gele cursor door beeld bewegen om Mario te helpen of te hinderen. Met de cursor kunnen vijanden bijvoorbeeld worden stopgezet, zodat Mario ze makkelijker kan passeren.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess en Super Mario Galaxy liggen vanaf 16 september als Nintendo Selects-spellen in de winkel.

     

    *De Nintendo Selects-serie voor de Wii bestaat uit klassieke titels voor een scherpe prijs**. De serie bestaat momenteel uit The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy, Mario Strikers Charged Football, Wii Sports, Animal Crossing: Let's go to the City en Wario Ware: Smooth Moves

    **De prijs die consumenten voor Nintendo-producten betalen wordt bepaald door de winkel, en kan daarom tussen winkels verschillen. Desondanks kan Nintendo bevestigen dat de inkoopprijs van genoemde titels is gereduceerd.