H2x1_Nintendo_eShop_all.jpg

De Nintendo eShop op de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en Wii U

In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U vind je allerlei games en gratis demo's* die je meteen kunt downloaden. Ontdek vernieuwende indiegames, de nieuwste toptitels en retrogames voor de Virtual Console. Dankzij het brede assortiment aan downloadbare software heeft de Nintendo eShop voor ieder wat wils.

Je kunt downloadversies van games kopen in de Nintendo eShop via de officiële website van Nintendo.**

*Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch moet je een Nintendo-account koppelen. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Hierop zijn de betreffende voorwaarden van toepassing.

**Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.