Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 16-10-2009

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Info

Mario en Sonic hebben het al tegen elkaar opgenomen op de baan, maar nu bereiden ze zich voor op de skischansen. Hun rivaliteit is namelijk nog ijziger geworden in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Nintendo DS.

Het spel neemt je mee naar Vancouver, Canada – gaststad voor de Olympische Winterspelen in 2010 – en nodigt spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus uit om bijeen te komen en voor goud te gaan in disciplines als Alpine Skiing, Speed Skating en nog veel meer! De simpele en intuïtieve besturing, die profiteert van de unieke functies van de DS, zorgt dat je telkens, wanneer de wedstrijd van start gaat, het gevoel krijgt dat je midden in de actie staat.

Aan welke van de vele uitdagingen je ook meedoet, je hebt voor elke klus de perfecte atleet nodig. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen kent een legendarische cast aan speelbare personages. Er worden nieuwe gezichten aan de serie toegevoegd, maar het spel biedt nog steeds de keuze uit een aantal van de grootste videogamesterren die ooit hun opwachting hebben gemaakt op het kleine scherm. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen unieke eigenschappen, dus kies verstandig als je niet voor spek en bonen wilt meedoen!

De competitie wordt ditmaal nog heftiger en dankzij de draadloze mogelijkheden van de Nintendo DS kun je het tegen vrienden en familie opnemen om te zien, wie de meeste records op zijn of haar naam schrijft.

Beschik jij over het ijskoude karakter dat nodig is om de rest van de wereld te verslaan? Kom erachter in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Nintendo DS!

  • Reis af naar de Olympische Winterspelen en neem het in tal van disciplines draadloos op tegen vrienden en familie.
  • Speel als Mario, Sonic en andere bekende gezichten uit de wereld van videogames.
  • Kies voor iedere uitdaging de juiste atleet, voor een welkom voordeel in je strijd om de gouden plak.

Categorieën

Avonturenspel, Party, Sport

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Leeftijdsclassificatie

3

Uitgever

SEGA

Ontwikkelaar

SEGA

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

  • 3
  • Online

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS (Europese versie)

Releasedatum

16-10-2009