Pokémon Diamond

Pokémon Diamond

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 27-07-2007

Pokémon Diamond

Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

De nieuwe generatie Pokémon verovert de wereld in Pokémon Diamond en Pokémon Pearl voor de Nintendo DS! Dankzij meer dan 100 nieuwe Pokémon, touchscreenbesturing en online speelmogelijkheden via de Nintendo Wi-Fi Connection, is dit het allergrootste Pokémon-avontuur ooit! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl worden spelers uitgedaagd om de Sinnoh-regio te verkennen. Dit gebeurt tijdens een ongelofelijk diepgaand RPG-avontuur, waarbij je overal nieuwe Pokémon tegenkomt! Onder de Pokémon die hun debuut maken bevinden zich Mime Jr., Lucario en Weavile. Ook de drie Pokémon waar je mee kunt beginnen zijn nieuw. Spelers kiezen uit Chimchar van het type Fire, Piplup van het type Water en Turtwig van het type Grass. Laat het avontuur beginnen!

Een van de beste onderdelen van de Pokémon-games is de mogelijkheid om te ruilen en te vechten met andere Pokémon Trainers. Dankzij de Nintendo DS kun je een draadloze verbinding leggen met andere Pokémon-fans. Dit kan via de lokale draadloze verbinding of de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers nu ruilen en vechten met Pokémon Trainers van over de hele wereld! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl is het ook mogelijk om voice-chat te gebruiken, waardoor je online kunt praten met je vrienden. In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl krijgen Trainers ook de mogelijkheid om te spelen met de Pokémon die ze gevangen hebben in de Game Boy Advance-games Pokémon Emerald, Pokémon FireRed, Pokémon LeafGreen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

  • De legendarische Pokémon zijn groter dan ooit! Dialga is een enorme Pokémon waarvan men zegt dat hij de tijd kan beïnvloeden, terwijl de gigantische Palkia de kracht lijkt de hebben om ruimte te manipuleren.
  • De aanwezigheid van het touchscreen van de DS heeft de gameplay van Pokémon sterk verbeterd. Als spelers een bepaalde aanval kiezen, kunnen ze op het touchscreen belangrijke informatie zien: de aanvalsnaam, het type aanval en hoeveel Power Points de speler overheeft. Het voorwerpselectiescherm is opgedeeld in verschillende categorieën en daarbinnen zijn alle voorwerpen overzichtelijk geordend.
  • Pokémon Diamond en Pokémon Pearl introduceren zichtbare geslachtsafhankelijke uiterlijke verschillen bij de Pokémon.
  • Diamond of Pearl? De gameplay van beide games is voor een belangrijk deel hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit ‘m in de Pokémon die je tegenkomt. Sommige Pokémon komen namelijk maar in één van de twee versies voor, dus je zult met vrienden moeten ruilen om je Pokédex vol te krijgen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Leeftijdsclassificatie

3

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Game Freak

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS (Europese versie)

Releasedatum

27-07-2007