Pokémon Colosseum

Pokémon Colosseum

Systeem: Nintendo GameCube Releasedatum: 14-05-2004

Pokémon Colosseum

Sluiten X

Het Stadium is veroverd, nu is het tijd voor een nieuwe arena: Pokémon Colosseum.

In deze innovatieve game kunnen spelers Pokémon uit Pokémon Ruby- en Pokémon Sapphire-games op hun Game Boy Advance uploaden en het op hun televisie opnemen tegen vrienden met behulp van een Nintendo GameCube. Spelers hebben de keuze uit een reeks arena's en kunnen hun Pokémon laten meedoen aan toernooien of multigevechten tussen vier spelers. Zo wordt elke ervaring anders dan de vorige. Ze kunnen hun krachten bundelen in de nieuwe twee-tegen-tweegevechten en hun Pokémon-bekwaamheid als team demonstreren. Deze game biedt: Pokémon Colosseum is een vervolg op de uitermate populaire games Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2 voor Nintendo 64 en is minstens net zo leuk en spannend dankzij de zoektocht naar een totaal nieuwe groep Pokémon-personages.

Pokémon Colosseum is volledig compatible met Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire, dus spelers kunnen met meer dan 200 Pokémon uit de twee games op hun Nintendo GameCube spelen. Je stopt gewoon je Pokémon Ruby- of Sapphire-game in de Game Boy Advance, sluit deze via het Nintendo GameCube Game Boy Advance-snoer aan op een Nintendo GameCube en de Pokémon duiken op in Pokémon Colosseum! Maximaal vier spelers kunnen ieder hun eigen Game Boy Advance aansluiten op de Nintendo GameCube om hun Pokémon tegen elkaar te laten uitkomen.

Pokémon-meesters moeten tegenstanders in meerdere toernooien uitschakelen om de beste Pokémon-trainer aller tijden te worden.

CI16_GCN_PokemonColosseum.png

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Vechtspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Leeftijdsclassificatie

Niet bekend

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • Niet bekend

Nintendo GameCube

Systeem

Nintendo GameCube (Europese versie)

Releasedatum

14-05-2004