Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!

Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: maart 2017
Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!
Sluiten X

In deze creatieve, nieuwe puzzelgame vol actie moeten spelers communiceren, samenwerken en hun fantasie gebruiken om eenvoudige en complexe puzzels op te lossen door papieren personages in nieuwe vormen te knippen. Speel de hoofdgame alleen of met een vriend en trommel vervolgens anderen op voor dynamische puzzels en andere activiteiten voor maximaal vier spelers. Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! komt in maart uit in de Nintendo eShop.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo Switch download software

Systeem

Nintendo Switch (Europese versie)

Releasedatum

maart 2017