ARMS

ARMS

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 16-06-2017
Abonneer je op op
YouTube

Ontdek een unieke vechtsport voor meerdere spelers waarbij je elkaar belaagt met elastische armen waaraan bijzondere bokshandschoenen zijn bevestigd. Deze game bevat elementen van zowel boks- als schietgames, en laat je kennismaken met gloednieuwe personages.

CI_NSwitch_Arms_SpringMan.jpg

De speler houdt in iedere hand een Joy-Con en bestookt de tegenstander links en rechts met rake klappen. De vechters kunnen springen en aanvallen ontwijken. Als speler kun je je slagen ook effect geven door je handen tijdens het slaan te draaien. Vechters kunnen aan iedere hand een ander soort ARM bevestigen. Deze ARMS lopen uiteen van reguliere bokshandschoenen tot wapens met speciale effecten zoals boemerangs. Bovendien heeft iedere ARM een bijzondere eigenschap, zoals vuur, ijs of elektriciteit, die je kunt activeren door je stoten op te laden.

In de loop van de game kunnen spelers geld verdienen waarmee ze in ARMS-plaza nieuwe ARMS voor hun vechters kunnen krijgen. In deze game kun je potjes van één tegen één en zelfs van twee tegen twee* spelen, die uitmonden in hilarische, chaotische knokpartijen.

ARMS Global Testpunch

Krijg de slag vóór de release alvast te pakken met de demoversie ARMS Global Testpunch! De eerste demosessies worden gehouden in het weekend van 27 en 28 mei. Ook op 3 en 4 juni kun je de demo uitproberen. Om mee te doen hoef je alleen de gratis*** demosoftware voor de ARMS Global Testpunch te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, voordat de demosessies van start gaan.** Binnenkort laten we je de precieze speeltijden weten.

Kom meer te weten

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestPunch_nlNL.jpg

De video hierboven komt uit de Nintendo Direct van 18 mei 2017. Ga naar onze Nintendo Direct-pagina voor meer video's en informatie over diverse games. Binnenkort vind je hier meer informatie!

*Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Die zijn apart verkrijgbaar.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

***Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

ARMS Global Testpunch

Voor de release van ARMS voor de Nintendo Switch op 16 juni kun je de slag alvast te pakken krijgen in de demoversie ARMS Global Testpunch! Twee weekenden lang kun je online* rake klappen uitdelen: de eerste ronde wordt gehouden op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei. Een week later, op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni, is het opnieuw knokken geblazen.

Je kunt jezelf nu al voorbereiden, zodat je geen modderfiguur slaat zodra de volledige versie van de game uitkomt. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen, is een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis** demosoftware voor de ARMS Global Testpunch, die je in de Nintendo eShop kunt vinden. Heb je nog geen Nintendo-account aangemaakt? Geen punt. Ga hiervoor naar de pagina 'Nintendo-account aanmaken' en volg de instructies. Zodra je een account hebt, kun je de demosoftware downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via deze spelpagina.***

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Fallback_nlNL.jpg

Op deze tijden kun je je tegenstanders ervan langsgeven:

Zaterdag 27 mei

2:00 - 2:59 uur

14:00 - 14:59 uur

20:00 - 20:59 uur

Zondag 28 mei

2:00 - 2:59 uur

14:00 - 14:59 uur

20:00 - 20:59 uur

Zaterdag 3 juni

2:00 - 2:59 uur

14:00 - 14:59 uur

20:00 - 20:59 uur

Zondag 4 juni

2:00 - 2:59 uur

14:00 - 14:59 uur

20:00 - 20:59 uur

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Controller

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-06-2017

Talen

Japans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch, Engels

Downloadgrootte

2385,51 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-06-2017