Splatoon 2

Splatoon 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: zomer 2017
Abonneer je op op
YouTube

In dit vervolg op het succesvolle origineel nemen spelers het opnieuw tegen elkaar op in teams van vier. Splatoon 2 bevat nieuwe levels, kledingstijlen en wapens, zoals de Splat Dualies, die je met twee handen kunt bedienen. Spelers kunnen zowel op tv als onderweg hun krachten meten. Met de Nintendo Switch-Pro-controller (apart verkrijgbaar) of de Joy-Con kunnen spelers zorgvuldig mikken dankzij de bewegingsbesturing. In deze game kun je lokaal of online potjes met meerdere spelers spelen. De game ondersteunt ook voicechat door middel van de nieuwe Nintendo Switch-app voor smartphones en tablets (een gratis, gelimiteerde versie van de app is deze zomer verkrijgbaar). Net als in de originele game worden er na de release nieuwe levels, kleding en wapens toegevoegd. Splatoon 2 komt deze zomer uit.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

CI_NSwitch_Splatoon2_Artwork_01.jpg

We willen jullie laten weten dat op 24 maart om 20:00 uur het gratis demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire begint! In de loop van het weekend worden er zes speelsessies gehouden, die allemaal één uur duren. Daardoor kun je in totaal zes uur lang Turf War-actie van vier tegen vier beleven in Splatoon 2. Om mee te doen heb je een Nintendo Switch en een breedband-internetverbinding nodig. Ga naar de Nintendo eShop om de gratis demo te downloaden.* Je kunt ook de spelpagina van Splatoon 2 bezoeken, inloggen met je Nintendo-account en op DEMO DOWNLOADEN klikken.**

Het speelschema:

Vrijdag 24 maart

  • 20:00 - 20:59 uur

Zaterdag 25 maart

  • 4:00 - 4:59 uur
  • 12:00 - 12:59 uur
  • 20:00 - 20:59 uur

Zondag 26 maart

  • 5:00 - 5:59 uur
  • 13:00 - 13:59 uur

Abonneer je op op
YouTube

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Categorieën

Schietspel

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch (Europese versie)

Releasedatum

zomer 2017