Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes

Systeem: Tablets en smartphones Releasedatum: 02-02-2017
Fire Emblem Heroes
Sluiten X

Beleef veldslagen op je smartphone of tablet in Fire Emblem Heroes!

In deze tactische RPG voer je gevechten vol strategie in de fantasierijke wereld van Fire Emblem. Maak je favoriete helden sterker en ga altijd en overal de strijd aan.

Fire Emblem Heroes in Google Play

Fire Emblem Heroes in de App Store

SmartDevice_FireEmblemHeroes_01.jpg

Een gloednieuw, origineel verhaal

Twee koninkrijken kruisen de degens: Embla, dat de hele wereld wil onderwerpen, en Askr, dat zich dapper weert.

Jij bent een magiër die legendarische helden uit diverse Fire Emblem-games kan oproepen. Om Askr voor de ondergang te behoeden sluit je jezelf aan bij de Order of Heroes en ga je de strijd aan in een oorlog die nooit voorbij zal zijn.

SmartDevice_FireEmblemHeroes_02.jpg

Strategische gevechten

Betreed het strijdperk voor turn-based gevechten boordevol strategie op kaarten die in de palm van je hand passen! Voer je troepen aan door ze op het touchscreen te verplaatsen. Om vijanden aan te vallen hoef je alleen jouw helden naar hun positie te slepen.

SmartDevice_FireEmblemHeroes_04.jpg

Helden oproepen

Gebruik orbs om helden op te roepen die de wapens voor jou zullen opnemen. Er worden vijf stenen met verschillende kleuren gekozen, waarmee je een held met een bepaalde kleur kunt oproepen. Je kunt orbs verzamelen door veldslagen te winnen of door ze in de in-game winkel te kopen.

Naast Lon’qu, Navarre, Marth, Corrin en andere oude bekenden krijg je gezelschap van gloednieuwe bondgenoten. Deze strijders slaan de handen ineen. Ga samen de strijd aan en word sterker.

Ga voor meer informatie naar de officiële website van Fire Emblem Heroes.

De video hierboven is oorspronkelijk vertoond tijdens de Nintendo Direct van 18 januari 2017. Ga naar onze Nintendo Direct-pagina om meer video's en informatie over verschillende games te zien. Binnenkort wordt er meer nieuws uitgebracht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Strategiespel

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Leeftijdsclassificatie

  • 12

Tablets en smartphones

Systeem

Tablets en smartphones (Europese versie)

Releasedatum

02-02-2017

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans