• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • BELEEF SAMUS’ SPANNENDSTE AVONTUREN N HUN ULTIEME VORM: METROID PRIME TRILOGY KOMT NAAR Wii!


    09-07-2009

    De complete Metroid Prime-trilogie kan binnenkort als nooit tevoren worden beleefd in Metroid Prime Trilogy. In alle drie delen van het Metroid Prime-verhaal wordt de aanwijzer van de Wii-afstandsbediening nu gebruikt voor een ongekend snelle en nauwkeurige besturing in een eerstepersoons perspectief. Metroid Prime Trilogy verschijnt exclusief voor Wii en wordt in Europa uitgebracht op 4 september 2009.

    De manier waarop spelers in Metroid Prime 3: Corruption hun vizier konden richten met de Wii-afstandsbediening werkte zo goed dat hiermee een nieuwe standaard voor videogames werd gezet. Datzelfde systeem is nu ook ingevoerd in de eerste twee delen van deze legendarische en veelgeprezen serie. Zo kunnen spelers het complete Metroid Prime-verhaal beleven met de snelste en meest nauwkeurige besturing.

    Alle drie Metroid Prime-games zijn op een enkele disk beschikbaar, waarmee dit de ultieme aanschaf wordt voor elke Metroid-fan. De eerste twee delen, die eerder met veel succes zijn uitgebracht voor de Nintendo GameCube, zijn niet alleen verrijkt met het nieuwe richtsysteem, maar ook met breedbeeldweergave en nieuwe beloningen in het spel. Door in alle drie games bepaalde prestaties te leveren, krijgen spelers toegang tot muziek, ontwerptekeningen en andere extra’s.

    Elk spel behoudt zijn originele verhaallijn en mogelijkheden, maar door de besturing met de Wii-afstandsbediening is het spelen van Metroid Prime en Metroid Prime 3 veel intuïtiever en comfortabeler geworden. Als speler krijg je meer dan ooit het gevoel het Power Suit van Samus te dragen, waarbij je de Wii-afstandsbediening gebruikt om uiterst nauwkeurig met haar armkanon te richten en te vuren.

    Voor fans van de serie zal het goed zijn om te horen dat de multiplayer-stand van Metroid Prime 2 de besturingsmogelijkheden van de Wii-controller ook volledig ondersteunen. Zo kun je nog sneller met je armkanon richten tijdens een hectische Deathmatch of met nog meer nauwkeurigheid vuren tijdens het tactische Bounty Hunting. Ook deze multiplayer-actie krijgt door het nieuwe richtsysteem een geheel nieuwe dimensie.

    Bereid je voor om opnieuw de strijd met Space Pirates, Metroids en andere buitenaardse griezels aan te gaan, want Metroid Prime Trilogy voor Wii is in Europa vanaf 4 september verkrijgbaar. Als speciale verrassing voor Metroid-fans wordt het spel geleverd met een exclusief boek vol artwork, waarin de geschiedenis van de trilogie wordt weergegeven. Door dit extra wordt deze uitgave met drie spellen op één disk nóg begerenswaardiger!