• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Iwata vraagt: Flipnote Studio


    11-08-2009

    Flipnote Studio is een creatief gereedschap waarmee je alles wat in je opkomt kunt tekenen, om het vervolgens te animeren. Je kunt Flipnote Studio gratis downloaden voor Nintendo DSi, vanaf vrijdag 14 augustus.

    In de Iwata vraagt-interviewserie ontmoette president-directeur Satoru Iwata de mensen die verantwoordelijk zijn voor de software, en zij die ervoor gaan zorgen dat jouw eigen creaties in Flipnote Studio door een breder publiek bekeken kunnen worden.

    In het zevende deel van de interviews over Nintendo DSi praat Iwata met de ontwikkelaars en de medewerkers van Hatena Inc. Hij bespreekt hoe Flipnote Studio het mogelijk maakt om wereldwijd samen te werken en ideeën uit te wisselen, op een hele nieuwe en spannende manier.

    Vanaf vandaag kun je ook het Iwata-interview lezen met de wereldberoemde Japanse animator, Yoichi Kotabe. In gezelschap van spelontwerper Shigeru Miyamoto geeft hij een videopresentatie van Flipnote Studio's mogelijkheden. Hij vertelt over zijn langdurige relatie met Nintendo, die 20 jaar geleden begon met de animatie van een vliegend tapijt, en leidde tot het vormen van het beroemdste spelfiguur van het bedrijf.

    Klik hier om het interview te lezen, en ontdek hoe je je creativiteit kwijt kunt in Flipnote Studio.

    Flipnote Studio is een gratis Nintendo DSiWare-programma dat je vanaf vrijdag 14 augustus verkrijgbaar is in de Nintendo DSi Shop, waar je het kunt downloaden.