• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Virtual Console Arcade


    27-03-2009

    27 maart 2009 - Verwelkom Virtual Console Arcade! - een nieuwe toevoeging op de familie van retro-spelsystemen op de Virtual Console! Vanaf nu worden klassieke spellen uit de speelhal beschikbaar gesteld voor download via het Wii-winkelkanaal. Munten inwerpen is dus verleden tijd. De eerste lichting bestaat uit Gaplus, Mappy, The Tower of Druaga en STARFORCE!

    VIRTUAL CONSOLE ARCADE:
    Elk spel heeft een virtueel tegoed (credits), dat naar hartelust aangevuld kan worden. In sommige spellen vind je ook een speciaal menu waarin je bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad of het aantal levens in kunt stellen.

    Als eerste zullen er vier favorieten van NAMCO BANDAI en TECMO (Gaplus, Mappy, The Tower of Druaga en STARFORCE) voor Virtual Console Arcade verschijnen. In de toekomst zullen andere beroemde uitgevers hun klassiekers ook aanbieden, dus houd het Wii-winkelkanaal in de gaten!

    GAPLUS® (NAMCO BANDAI, 500 Wii Points):

    Iwata Asks

    Kun je je het tijdloze Galaga nog herinneren? Dit is het vervolg, in de vorm van de arcade-versie van Gaplus, nu beschikbaar op de Virtual Console!

    Net als in Galaga bestuur je een eenzame ruimtejager op een missie om een invasie van buitendaardse wezens tegen te houden. Deze keer kun je gebruik maken van verzamelbare Blaster Heads, waaronder de Phalanx en Sidewinder, die je bijstaan in de strijd. Sommigen zorgen er zelfs voor dat vijanden zich bij je aansluiten!

    MAPPY® (NAMCO BANDAI, 500 Wii Points):

    Iwata Asks

    In dit klassieke kat-en-muisspel uit de speelhallen ben jij Mappy, een dappere politiemuis.

    Een bende katten heeft overal in de stad schatten gestolen en die vervolgens opgeslagen in hun landhuis! Nu is het aan jou om dit landhuis binnen te dringen en daar langs vallen, trampolines en doodlopende eindes te komen om alle schatten terug te vinden. Maar kijk uit! Goro en zijn katachtige handlangers sluipen rond door het huis en als ze je vinden is het 'game over'. 

    THE TOWER OF DRUAGA® (NAMCO BANDAI, 500 Wii Points):

    Iwata Asks

    Beklim een onvoorstelbaar hoge toren om je verloren liefde terug te vinden in The Tower of Druaga, de geliefde arcade-klassieker!

    Slechts gewapend met zwaard en schild, vecht Gil zich een weg door monsters en doolhoven om de sleutel naar iedere volgende verdieping te vinden. Druaga's schatten zijn de bonussen die over de verschillende verdiepingen verspreid liggen. Zelfs als Gil er maar een paar te pakken kan krijgen, zal hij schatrijk zijn... maar dan moet hij wel levend uit de toren zien te komen.

    STARFORCE™ (TECMO, 500 Wii Points):

    Iwata Asks

    STARFORCE was een wereldhit in de speelhallen en is nu verkrijgbaar op de Virtual Console!

    STARFORCE is een uitdagend verticaal schietspel, waarin je maar één knop nodig hebt om de vele tegenstanders uit te schakelen. Klinkt eenvoudig? Probeer in de 25 levels alle verborgen, speciale bonussen te vinden! Houd je ogen open en ontdek het supergeheime doelwit dat je één miljoen bonuspunten oplevert!

    Je kunt Virtual Console Arcade-spellen dowloaden via het Wii-winkelkanaal met Nintendo Points. Gedownloade spellen worden opgeslagen in het interne geheugen van de Wii en toegevoegd aan het Wii Menu, waardoor ze op ieder moment gemakkelijk gestart kunnen worden.

    Je kunt vanaf nu hun Wii-systeemmenu bijwerken. Het is niet alleen mogelijk om software uit het Wii-winkelkanaal op te slaan op een SD-geheugenkaart, maar je kunt nu ook direct spelen vanaf de SD-geheugenkaart! Mocht je meer ruimte nodig hebben om de Wii-kanalen en Virtual Console- en WiiWare-spellen op te slaan, dan is dit de oplossing!

    De Virtual Console Arcade-spellen van deze week zijn een aanvulling op de 281 klassieke spellen die al verkrijgbaar zijn op de Virtual Console in Europa.