• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee aan de Mario Flipnote-wedstrijd! De makers van Mario kiezen de winnaar!


    18-11-2010

    18 november 2010 – Om de vijfentwintigste verjaardag van Super Mario Bros. te vieren, start Nintendo aanstaande vrijdag voor heel Europa de ‘Make Your Own Mario Flipnote’-wedstrijd. Wie maakt de mooiste Mario-tekenfilmpjes in Flipnote Studio, het exclusief voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL verschenen animatieprogramma?

    Vanaf aanstaande vrijdag kunnen bezitters van een Nintendo DSi en Nintendo DSi XL in Flipnote Studio een Mario Flipnote met personages uit de Super Mario Bros.-spellen maken en inzenden voor deelname aan de ‘Maak je eigen Mario Flipnote’-wedstrijd. Deze wedstrijd loopt tot 10 december, waarna de filmpjes worden beoordeeld door enkele van de voornaamste ontwikkelaars van Nintendo Co. Ltd. De scheppers van beroemde franchises als Legend of Zelda en Super Mario Bros., waaronder Takashi Tezuka, Yoshiaki Koizumi en de geestelijk vader van Mario, Shigeru Miyamoto, kiezen de creatiefste Flipnotes.

    Flipnote Studio is een leuk en gebruiksvriendelijk programma dat standaard is geïnstalleerd op de Nintendo DSi en Nintendo DSi XL. Gebruikers van die systemen kunnen hiermee hun eigen korte tekenfilmpjes maken. Voor deze wedstrijd kunnen deelnemers één van de twee Mario-melodieën kiezen en hun verbeelding de vrije loop laten. Teken bijvoorbeeld een Bowser die vuur spuwt, laat Yoshi een voorwerp grijpen met zijn tong, of maak een animatie waarin Mario springt naar een munt.

    Deze wedstrijd maakt deel uit van een doorlopende serie evenementen ter ere van het feit dat een kwart eeuw geleden Super Mario Bros. werd uitgebracht.

    Van 19 november tot 10 december mag elke bezitter van een Nintendo DSi en Nintendo DSi XL één animatie insturen. De beste Flipnotes worden online geplaatst en als downloads beschikbaar gesteld aan andere Mario-fans.

    Er is ook een speciale song om Mario-fans van alle leeftijden creatief te inspireren!

    Wil je leren hoe je Mario moet tekenen? Dan zit je helemaal goed met de downloadbare Flipnote van The Mario Drawing Song, die speciaal is gemaakt om de 25e verjaardag van Super Mario Bros. te vieren. De Flipnote van The Mario Drawing Song is alles wat je nodig hebt om Mario na te kunnen tekenen! Om deze exclusieve song te downloaden op je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, moet je Flipnote Studio beginnen en kiezen voor de ‘Make Your Own Mario Flipnote’-wedstrijd.

    Meer informatie is te vinden op de microsite van Super Mario Bros. 25th anniversary.