• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Metroid, Starry Skies, Tetris, gezichtsoefeningen en meer komen naar Wii en Nintendo DS-systemen!


    14-07-2010

    14 juli 2010 – Nu de zomer zijn draai helemaal heeft gevonden, blikt Nintendo vooruit op de games die de komende drie maanden voor Wii en de Nintendo DS-systemen zullen verschijnen.

    De vele fans van de klassieke Metroid-franchise zal het goed doen om te horen dat Metroid: Other M op 3 september in Europa wordt uitgebracht. In dit nieuwe avontuur zien we Samus Aran schitteren als nooit tevoren, dankzij een unieke samenwerking tussen de ontwerpers van het originele Metroid en de actie-experts van Team Ninja.

    Binnenkort zal het fenomeen DRAGON QUEST® IX: Sentinels of the Starry Skies™ in Europa arriveren. Dit is één van de grootste games die ooit voor de Nintendo DS-systemen is verschenen en heeft alle elementen van een instant klassieker: een geweldig verhaal, opties het avontuur naar eigen wensen vorm te geven en de mogelijkheid om de vrijwel eindeloze spelervaring met vrienden te delen. Het spel is ontwikkeld door Square Enix Co., Ltd en is verkrijgbaar vanaf 23 juli. Vanaf die dag kunnen ook Europese spelers genieten van de hemelse gameplay, die dit spel in Japan tot een waar sociaal fenomeen hebben gemaakt.

    Droom je ervan de nieuwe Picasso te worden? Of wil je gewoon beter leren tekenen en schilderen? Het touchscreen van de Nintendo DS biedt alle ruimte je artistieke kant te ontdekken. Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige training, wordt op 6 augustus in Europa gelanceerd en leert zowel beginnende als geoefende creatievelingen stap-voor-stap de fijne kneepjes van het schilderen. Art Academy levert de lessen en materialen voor de eerste stappen op je eigen artistieke reis, maar voorziet ook in meer geavanceerde kunstlessen voor gevorderden die hun werk naar een hoger niveau willen tillen.

    Met de Brain Training-serie heeft Nintendo je geholpen je hersenen te trainen en op vergelijkbare manier gaat Nintendo je nu helpen je vermoeidheid te bestrijden. De tekenen van vermoeidheid in je gezicht, om precies te zijn!

    Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen verschijnt op 24 september en biedt toegang tot een serie eenvoudige dagelijkse oefeningen die zich richten op bepaalde gebieden van je gezicht en nek. Zo blijft je gezicht rijk aan vitaliteit en expressie. De oefeningen zijn allemaal ontwikkeld door Fumiko Inudo, een beroemde Japanse schoonheidsspecialist en expert m.b.t. de spieren die bij gelaatsuitdrukkingen worden gebruikt. Zet je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL op de bijgeleverde standaard, zodat de ingebouwde camera je gezicht in beeld kan brengen voor het uitvoeren van de oefeningen.

    Ben je liefhebber van film noir en detectiveromans en lijkt het je interessant zelf eens invloed op zo’n misdaadverhaal uit te oefenen? Last Window: The Secret of Cape West verschijnt op 17 september 2010 exclusief voor de Nintendo DS-systemen. Mensen die Hotel Dusk: Room 215 voor Nintendo DS hebben gespeeld, herinneren zich ongetwijfeld Kyle Hyde - een duister en mysterieus personage. Hij maakt opnieuw zijn opwachting in Last Window: The Secret of Cape West. In een aangrijpend avontuur moet Kyle opnieuw proberen de waarheid boven tafel te krijgen. Last Window is een spannende en uitdagende interactieve roman, vol met mysteriën die de speler één voor één moet ontrafelen. Daarbij moet je de Nintendo DS verticaal vasthouden, alsof het een boek is. En net als bij een goed boek zit het verhaal vol plotwendingen.

    Meer dan 25 jaar nadat het originele Tetris® werd gelanceerd, lanceert Nintendo Tetris Party Deluxe in Europa op 3 september 2010 voor zowel Wii als Nintendo DS. Deze spannende nieuwe versie van Tetris Party houdt zowel doorgewinterde Tetris-fans als nieuwkomers urenlang aan het puzzelen met tal van interessante en vermakelijke mogelijkheden, waaronder 20 nieuwe spelvarianten, online-battles en gevarieerde multiplayer-fun. Train je puzzelkwaliteiten, maak je eigen puzzels en volg je vorderingen met de statistieken in het spel die je belonen voor meer dan 130 prestaties.

    Klik hier voor de volledige line-up van spellen en toepassingen voor zowel Nintendo DS als Wii.