• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang 1000 gratis Nintendo DSi Points!


    03-03-2010

    Wist je dat je, wanneer je voor het eerst via een draadloze internetverbinding naar de Nintendo DSi Shop op je nieuwe Nintendo DSi gaat, meteen 1000 Nintendo DSi Points ontvangt?  Je kunt deze punten inruilen tegen leuke nieuwe spellen en toepassingen, maar let op: deze aanbieding is slechts geldig tot en met 31 maart 2010.

    Er komen met grote regelmaat spellen en toepassingen uit voor Nintendo DSiWare, dus hou onze website of de Nintendo DSi Shop in de gaten om te zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Klik hier voor de complete lijst van verkrijgbare en aangekondigde Nintendo DSiWare-titels...of klik op de links aan de rechterkant voor enkele hoogtepunten!

    • Flight Control
      500 Nintendo DSi Points
      In dit spel boordevol actie ben je luchtverkeersleider op een steeds drukker wordende luchthaven. Leid vliegtuigen  naar hun landingsgebied met eenvoudige touchscreen-besturing.

    • Art Academy: First Semester
      800 Nintendo DSi Points
      Leer tekenen en schilderen met deze eenvoudig te gebruiken software die je Nintendo DSi en stylus in een canvas en borstel verandert!

    • myNotebook: Blue
      200 Nintendo DSi Points
      Met myNotebook kun je overal notities maken. Open gewoon je Nintendo DSi en schrijf op wat je denkt!

    • UNO
      500 Nintendo DSi Points
      UNO is een klassiek kaartspel voor iedereen! De regels zijn zo eenvoudig dat iedereen meteen kan beginnen met spelen, ongeacht leeftijd of ervaring met kaartspellen. Vervolgens is het ieder voor zich, want hoe gemakkelijk UNO zich ook laat spelen, het is geen gemakkelijk spel om te winnen!

    • 2-in-1 Solitaire
      200 Nintendo DSi Points
      2-in-1 Solitaire bevat twee van de meest populaire versisies van het beroemde kaartspel – Spider en Klondike – met eenvoudige touchscreen-besturing.