• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    24-09-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Vanaf vandaag zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Robox
    Een verkenningsrobot is naar een vreemde planeet gestuurd om informatie te verzamelen. Hij moet onderzoeken wat er is gebeurd met de robots die naar dezelfde planeet zijn gestuurd en nu worden vermist. Bij een ruwe noodlanding op de planeet verloor onze held de vaardigheden die hij nodig had voor zijn missie. Maak gebruik van de vreemde wezens die zijn mechanische robotlichaam zijn binnengedrongen, om deze vaardigheden terug te vinden… en ontdek de waarheid achter zijn nieuwe missie!

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    MYSTIC QUEST LEGEND – Super Nintendo
    Keer terug naar de tijd van klassieke actie en avonturen. De jonge Benjamin gaat op zoek naar de gestolen kristallen, die essentieel zijn voor de balans van de vier elementen van de wereld. Beleef dit geliefde Super NES-spel en red de wereld nogmaals van de ondergang!

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    GO Series Defence Wars
    Verdedig je basis tegen aanvallers, tot de versterking ter plaatse is! Maak gebruik van een arsenaal aan wapens en weer de ene vijandelijke aanvalsgolf na de andere af. Houd stand door kogels en bommen in de richting van oprukkende vijanden te vuren en werpen, met behulp van de stylus van de Nintendo DSi. Bewapen je basis met lichter geschut, kanonnen en tanks en bereid je voor op de komende aanval en raak ze met alles dat je hebt!

    Music on: Learning Piano
    Bravissimo! Het hele orkest volgt je uitvoering van 15 geweldige klassiekers! Door elke dag te spelen, wordt je steeds beter. Verdien bronzen, zilveren en gouden medailles voor ieder muziekstuk, en voltooi alle niveau's. Op het bovenste scherm zie je een eenvoudige notenbalk en op het touchscreen een complete set pianotoetsen, waarmee beginners noot voor noot door de eerste stappen geleid worden.

    My Exotic Farm
    Run je eigen exotische dierenboerderij in My Exotic Farm! je begint slechts met een leeg lapje grond, een handjevol geld en een kleine papegaai... Zorg dat je de papagaai goed verzorgt! De papegaai produceert dan veren die je door kunt verkopen. En met dit geld koop je nieuwe dieren op de Farmers’ Market en schaf je nieuwe uitrusting aan bij de Shopkeeper. Stukje bij beetje bouw je je boerderij verder uit en speel je bonussen vrij (put, great green macaw, waakhond, 4x4, etc.). Ook kun je dieren ruilen met vrienden die My Farm of My Exotic Farm spelen!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.