• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wii-winkelkanaal vernieuwd: nieuwe mogelijkheden en een overvloed aan spellen!


    23-04-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden.

    Bekijk meer van onze aanbevolen titels!                                                                                      

    Zodra je het Wii-winkelkanaal opgestart hebt kun je makkelijk door verschillende pagina's met aanbevolen titels bladeren.

    Elke pagina biedt je een lijst aanbevolen titels binnen een bepaalde categorie. Deze pagina's worden elke week bijgewerkt, dus kom vooral nog eens terug. Wie weet ontdek je spellen die je eerder gemist hebt!

    Hoe blader je door deze pagina's:

    Richt de Wii-afstandsbediening op de blauwe pijlen aan de linker- en rechterkant van het welkomstscherm en druk dan op de A-knop om makkelijk door de pagina's te bladeren. Je kunt ook naar links en rechts drukken op de richtingsknop.

    Probeer het eens en bekijk wat we je allemaal hebben aanbevolen!

    Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


     

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Indiana Jones' Greatest Adventures – Super Nintendo
    Grijp je zweep en sla jezelf door alle drie de Indy klassiekers! Alles wat in de films gebeurt, gebeurt ook in dit spel: van de gigantische rollende steen uit Raiders of the Lost Ark tot de drie beproevingen uit Last Crusade - een driedubbele dosis actie, allemaal in één spel!

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    The Will of Dr. Frankenstein
    Als de jonge wees Frankie moet je de beroemde professor Frankenstein, Frankies oudoom, helpen een mysterieuze machine te bouwen door schatten op te graven en met je "Steampack" vaporites op te zuigen (vreemde wolkjes die technische apparaten stuk maken).

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Earthworm Jim
    De coolste klassieke platformer, oorspronkelijk uitgebracht voor Super Nintendo, is terug in een getrouwe remake voor Nintendo DSi. Verdien bonussen voor het aangaan van uitdagingen die op jouw gezichtsuitdrukkingen zijn gebaseerd, met behulp van de camera aan de binnenkant van de Nintendo DSi.

    Game & Watch Ball
    Beleef een stukje Nintendo-geschiedenis met de Game & Watch-reeks voor Nintendo DSiWare.

    Als jongleur moet je de broze ballen zo lang mogelijk in de lucht houden, punten scorend voor elke gevangen bal. Laat geen enkele bal vallen, of het is 'game over'!

    Game & Watch Flagman
    Beleef een stukje Nintendo-geschiedenis met de Game & Watch-reeks voor Nintendo DSiWare.

    Flagman maakt zowel aanspraak op je geheugen als je reactievermogen. Probeer je reeksen nummers die elkaar snel opvolgen te herinneren.

    Game & Watch Donkey Kong Jr.
    Beleef een stukje Nintendo-geschiedenis met de Game & Watch-reeks voor Nintendo DSiWare.

    Als zoon van DK, moet je je vader redden door sleutels te verzamelen, waarmee je zijn kooi kunt openen. Spring en klim, ontwijk krokodillen en vogels en maak een goed getimede sprong om de slingerende sleutel te pakken.

    Flipper
    In dit 3D-puzzelplatformspel stuur je een dappere jongen door verschillende werelden vol obstakels om Flipper, zijn gestolen goudvis, terug te vinden! Met prachtige achtergronden, vrolijke tekenfilmfiguren en aanstekelijke muziek is dit een spel waar iedereen van kan genieten!

    myPostcards
    Maak je eigen briefkaarten en stuur ze naar je vrienden! met myPostcards kun je een foto nemen, schrijf een tekst en sla het op als briefkaart. Sla je Nintendo DSi open, maak een foto en je kunt beginnen!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.