• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Iwata vraagt: Ridge Racer 3D


    08-03-2011

    Onafhankelijke softwarebedrijven brengen verbluffende spellen naar het nieuwe Nintendo 3DS-systeem. In een nieuwe serie interviews met de belangrijkste creatieve breinen achter een aantal van deze titels, neemt Satoru Iwata een uniek kijkje achter de schermen van het ontwikkelproces van spellen buiten Nintendo.

    Lees alle achtergrondinformatie over een toonaangevende raceserie in dit interview met Yozo Sakagami van Namco Bandai Games Inc., waarin Sakagami uitlegt hoe hij in de industrie belandde en welke invloeden een rol speelden bij het ontwikkelproces van Ridge Racer 3D voor de Nintendo 3DS.

    Ga naar het Iwata vraagt-gedeelte, waar je altijd de nieuwste interviews vindt, of ga direct naar Iwata vraagt: Externe ontwikkelaars voor de Nintendo 3DS om inzicht te krijgen in de geschiedenis van de Ridge Racer-serie en om nieuwe informatie te krijgen over het spel voor de Nintendo 3DS.

    Houd deze site in de gaten voor meer interviews met onafhankelijke ontwikkelaars die werken aan spellen voor de Nintendo 3DS.

    Het Nintendo 3DS-systeem en het spel Ridge Racer 3D zijn verkrijgbaar vanaf 25 maart.