• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nog twee weken om mee te doen aan de Zelda Flipnote-competitie!


    26-08-2011

    Je hebt nog twee weken om je liefde voor de The Legend of Zelda uitdrukking te geven door mee te doen aan onze "Maak je eigen Zelda Flipnote"-competitie. Voor de viering van het 25-jarige jubileum van The Legend of Zelda vroegen we je om een eenvoudige Flipnote die eer betoont aan de legendarische serie te maken.

    Je kunt Zelda Flipnotes creëren met memorabele scènes, unieke personages, uitdagende puzzels en meer! De inzendingen worden beoordeeld door verschillende ontwikkelaars die jarenlang nauw betrokken waren bij de Zelda-serie, onder wie Shigeru Miyamoto zelf en de winnende inzendingen worden wereldwijd gepubliceerd op het Nintendo-kanaal, Flipnote Hatena en de site van het 25-jarige jubileum van The Legend of Zelda.

    Wil je een gooi doen naar internationale artistieke glorie, stuur ons dan jouw Flipnotes voor 23:59 uur op 9 september. Je kunt keizen uit drie soundtracks en je animatie met de muziek gelijk laten lopen (c.a. 240 animatiepagina's werken het best).

    Ga voor meer informatie over deelname en de soundtracks naar onze Zelda Flipnote-competitiesite, hier.

    Ga voor meer informatie over de evenementen van het 25-jarige jubileum van The Legend of Zelda, naar onze de officiële site, hier.

    Om mee te doen moet je je aanmelden bij Hatena. De volledige regels en voorwaarden lees je hier op de website van Hatena.
    http://flipnote.hatena.com

    Let op: alleen gebruikers uit de volgende landen kunnen deelnemen aan deze wedstrijd:

    Verenigd Koninkrijk en Ierland, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland.