• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Inazuma Eleven


    28-01-2011

    Maak je klaar om een team van voetbalhelden op sokken naar de overwinning te leiden in Inazuma Eleven, het unieke nieuwe voetbalavonturenspel voor Nintendo DS! Bezoek de officiële website van Inazuma Eleven en kom alles te weten over deze spannende nieuwe titel.

    In Inazuma Eleven, dat vanaf 28 januari in de winkels ligt, stap je in de voetbalschoenen van Mark Evans, een fanatiek voetbalfan en de doelman van het voetbalteam van Raimon Jr High. Mark heeft er alles voor over om zijn naam terug te zien op de bokaal van het Football Frontier, het voetbaltoernooi dat op het punt staat te beginnen. Het enige probleem is dat zijn teamgenoten motivatieproblemen hebben, om nog maar te zwijgen over het feit dat het team niet eens compleet is! Kun jij Raimon helpen om de bokaal op te heffen?

    Inazuma Eleven is een spannend nieuw avonturenspel van Nintendo en Level-5, waarin de beste elementen van voetbalspellen en avontuurlijke rollenspellen worden gecombineerd tot een compleet nieuwe ervaring voor fans van beide genres. Stel het ultieme voetbalteam samen door meer dan duizend spelers te scouten en in te lijven, om ze vervolgens de geheimen van verbijsteringwekkende acties als de Whirlwind Twister en Clone Faker te leren. Voor het complete overzicht kun je naar de officiële site voor Inazuma Eleven. Hier vind je alle informatie over de gameplay, personages, besturing en meer!

    Ook vind je er het exclusieve online Inazuma Eleven-personageverzamelspel dat we hebben gecreëerd om je een voorproefje te geven van wat je te wachten staat. Ga de strijd aan met je vrienden: met een beetje vaardigheden, strategie en een beetje geluk, lukt het je misschien om alle personages te verzamelen! Kun je niet wachten om te beginnen? Klik dan hier om direct naar het Inazuma Eleven-personageverzamelspel te gaan!

    Inazuma Eleven ligt vanaf vandaag in de winkel, alleen voor Nintendo DS.