• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Pilotwings Resort, Nintendogs + Cats en Super Street Fighter IV 3D Edition!


    30-03-2011

    De Nintendo 3DS ligt nu in de winkel! Met ons splinternieuwe draagbare systeem kun je 3D spellen spelen en 3D foto's nemen. En dankzij de coole sociale applicaties ontdek je iedere dag iets nieuws.

    Maar welke spellen kun je spelen? Zoek niet verder, want Nintendo en andere uitgevers komen met allerlei spellen die je op de nieuwe spelcomputer kunt spelen.

    Wil je het luchtruim verkennen in 3D? In Pilotwings Resort verken je het tropische Wuhu Island vanuit een vliegtuig, onder een hangglider of met een jetpack op je rug! Je kunt missies voltooien, voorwerpen verzamelen, goodies vrijspelen… of gewoon zo vrij als een vogel door de strakblauwe lucht vliegen.

    Iwata Asks

    Als je liever voor een driedimensionale kitten of puppy zorgt, dan is Nintendogs + Cats echt iets voor jou! De drie verschillende versies bevatten in totaal 27 hondenrassen, en met de toevoeging van schattige kittens zal werkelijk iedereen het grootste plezier aan dit spel beleven. Je nieuwe huisdier zal je gezicht leren herkennen, en met de AR-kaarten komen ze in de palm van je hand tot leven!

    Iwata Asks

    Als je wel houdt van een goed gevecht, dan is Super Street Fighter IV 3D Edition precies wat je zoekt! Dit toegankelijke en intense 3D vechtspel biedt de bekende diepgravende gameplay waar de fans van houden. Bovendien is het spel voorzien van nieuwe opties, zodat ook beginnende spelers aan het gevecht kunnen deelnemen, 35 personages, StreetPass-gevechten en een schat aan spelstanden. Dus kies je favoriete straatvechter en… FIGHT!

    Deze spellen vormen slechts het topje van de ijsberg. Er is inmiddels een enorme verzameling topspellen beschikbaar voor Nintendo 3DS, met werkelijk voor ieder wat wils! In het gedeelte met Nintendo 3DS-spellen kun je de volledige lijst bekijken.

    Wist je trouwens dat je 750 sterren ontvangt als je het Nintendo 3DS-systeem bij Club Nintendo registreert? Bovendien kun je veel van de Nintendo 3DS-spellen registreren voor 250 sterren per stuk!*

    De Nintendo 3DS, Pilotwings Resort, Nintendogs + Cats en Super Street Fighter IV 3D Edition liggen nu in de winkel.

    *Uitgevers bepalen zelf of ze deelnemen aan het Club Nintendo-programma. In het Spellengedeelte op onze site kun je lezen welke huidige Nintendo 3DS-spellen geregistreerd kunnen worden bij Club Nintendo. Houd deze website in de gaten voor informatie over toekomstige titels.