• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Professor Layton en de Melodie van het Spook


    25-11-2011

    Professor Layton, bekend om het oplossen van zaken die anderen vertwijfeld op het achterhoofd doen krabben, en zijn jonge assistent Luke zijn terug in Professor Layton en de Melodie van het Spook - met een verhaal dat draait om de omstandigheden rondom de eerste ontmoeting van Luke en Layton, jaren geleden...

    Dit mysterie is het vierde deel in de succesvolle Professor Layton-serie van puzzelspellen en hoewel het verhaal zich drie jaren voor dat van het eerste spel afspeelt, bevat de Melodie van het Spook meer uitdagingen dan ooit tevoren!

    Door de ontvangst van een brief van een oude vriend, ziet Professor Layton zich genoodzaakt af te reizen naar het nevelige stadje Misthallery om daar het mysterie van een vreselijk wezen dat 's nachts de gebouwen daar vernielt te ontrafelen. Geholpen door zijn assistent Emmy Altava en een opmerkelijke jongen met de naam Luke Triton, moet Layton deze raadselachtige verschijning onderzoeken - en zal hij onderweg 170 nieuwe puzzels oplossen, eigenaardige en aandoenlijke nieuwe personages ontmoeten en andere nieuwe uitdagingen het hoofd bieden.

    Ga naar onze site voor Professor Layton en de Melodie van het Spook om meer te ontdekken over de personages, het verhaal, nieuwe mogelijkheden van dit geweldige nieuwe puzzelspel.

    En hou je vast, want er komen ingrijpende veranderingen - met de komst van Professor Layton naar Nintendo 3DS, volgend jaar!

    Professor Layton en de Melodie van het Spook ligt nu in de winkel voor Nintendo DS en kan in 2D gespeeld worden op Nintendo 3DS.