• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Steel Diver duikt op in mei


    05-04-2011

    5 april 2011 – Binnenkort kan iedereen in 3D onder water duiken, want op 6 mei 2011 verschijnt Steel Diver™ in Europa voor de onlangs uitgebrachte Nintendo 3DS. In dit strategische actiespel moet je een duikboot door wateren vol gevaren loodsen, waarbij de brilloze 3D-beelden en creatief gebruik van de gyrosensor van de Nintendo 3DS een diepgaande beleving garanderen.

    Dompel jezelf onder in de unieke actie en loods je onderzeeër veilig voorbij obstakels en de schepen van de vijand. Steel Diver biedt toegang tot drie speltypen met gevarieerde actie en spectaculaire 3D-effecten.

     In het speltype Mission moet je nauwkeurige manoeuvres uitvoeren met je duikboot om opdrachten te voltooien terwijl je obstakels en aanvallen van andere schepen ontwijkt. In Periscope Strike moet je de gyrosensor van de Nintendo 3DS gebruiken om vijandelijke schepen te vinden en tot zinken te brengen. Als je in een stoel ronddraait zie je in 3D de horizon bewegen en de schepen van de vijand verschijnen, alsof je echt om je heen kijkt door de periscoop van een onderzeeër!

    In het speltype Steel Commander moet je strategisch denken om je eigen schepen te verbergen en de schepen van de vijand in het rooster op de plattegrond te ontdekken en met torpedo’s tot zinken te brengen. Je kunt dit speltype ook delen met vrienden en familie via Download Play. Hiervoor heeft de andere speler niet eens een game card nodig.

    In elk speltype wordt het touchscreen op unieke manieren gebruikt om het spel te besturen. In de speltypen Mission en Periscope Strike kun je bijvoorbeeld met de stylus de hendels en schakelaars van je duikboot bedienen.

    Bereid je voor op een diepgaande ervaring want Steel Diver verschijnt op 6 mei 2011 in Europa, exclusief voor Nintendo 3DS.

    Ga naar onze Steel Diver-teasersite voor meer informatie!