• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bemachtig meer aanvullende content voor New Super Mario Bros. 2 of haal het maximale uit je spel met onze hints en tips!


    29-10-2012

    Begin oktober kwam de eerste aanvullende content voor New Super Mario Bros. 2 beschikbaar – en vanaf vandaag zijn er nog eens zeven levelpakketten te downloaden!

    In tegenstelling tot de willekeurige Muntenjacht-uitdagingen in het spel, bevat elk levelpakket een aantal levels die je keer op keer kunt spelen om je topscore te verbeteren; sommige zijn vrij simpel en leveren veel schatten op, terwijl andere zelfs een uitdaging vormen voor de allerbeste New Super Mario Bros. 2-spelers! Voor informatie over alle aspecten van het spel – inclusief het speltype Muntenjacht en hoe je deze levelpakketten kunt bemachtigen – ga je naar de officiële website van New Super Mario Bros. 2.

    In dit Mario-avontuur draait alles duidelijk om het verzamelen van munten – en er geldt een speciale uitdaging, waarvoor je moet proberen in totaal een miljoen munten bijeen te schrapen. En zoals dat gaat met hoge aantallen, is een miljoen een stuk meer dan je zou denken! Als je het lastiger vindt dan verwacht om Mario's zakken uit te laten puilen van de poen, hebben we goed nieuws voor je: ons nieuwste artikel bevat allerlei nuttige informatie die je helpt de munten binnen te harken. Ga nu naar het Spelhulp-gedeelte om ons artikel New Super Mario Bros. 2 - hints en tips te lezen!

    New Super Mario Bros. 2 is nu als download beschikbaar in de Nintendo eShop en als traditioneel verpakte speltitel in de winkels, alleen voor de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.