• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het Kirby TV Channel voor Wii is terug!


    05-04-2012

    Kirby-fans opgelet! Het Kirby TV Channel is terug op Wii! Geniet voor het eerst of opnieuw van tientallen kleurrijke tekenfilmavonturen! Verbind je Wii met het internet, download gratis het Kirby TV Channel en leer een veelzijdige en zeer vermakelijke Nintendo-held beter kennen!

    • Gratis downloaden
    • Geniet van meer dan 40 afleveringen
    • Speciale verrassingen voor trouwe kijkers

    Het kanaal laat kijkers in totaal genieten van 40 afleveringen van de Kirby-tekenfilmserie. Gedurende een periode van zes maanden verschijnt twee keer per week een nieuwe aflevering. Fans van Kirby kunnen het uitzendschema net als bij een echt tv-kanaal bekijken en steeds uit vier afleveringen kiezen welke ze willen streamen.

    Elke week worden er twee nieuwe afleveringen beschikbaar gesteld – één op maandag en één op donderdag. Deze afleveringen blijven twee weken beschikbaar, waarna ze worden vervangen voor nieuwe afleveringen. Aflevering 1 blijft wel altijd beschikbaar, zodat elke Kirby-fan wanneer hij maar wil kan zien hoe Kirby in Dream Land is terechtgekomen. Houd het kanaal goed in de gaten want soms is het ook mogelijk om oudere afleveringen te bekijken, handig als je er eentje hebt gemist!

    Het Kirby TV Channel wordt beschikbaar voor fans in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Ierland, Griekenland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

    Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan onze Kirby-site, waar je alles over Kirby's spellen voor Nintendo 3DS, Wii en Nintendo DS kunt ontdekken!

    Als je het Kirby TV Channel vorig jaar hebt gevolgd, houd er dan rekening mee dat opgeslagen gegevens van het eerste Kirby TV Channel niet worden overgedragen naar de nieuwe versie van het kanaal. Alle opgeslagen gegevens van het eerder verschenen Kirby TV Channel worden gewist als je het nieuwe kanaal downloadt.