• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kies voor de downloadversie van verpakte Nintendo 3DS-software en ontvang extra voordelen!


    14-09-2012

    De Nintendop eShop zorgt al voor veel gemak door je software direct naar je Nintendo 3DS te laten downloaden, maar nu is er nog een geweldige reden om  er te winkelen!

    Omdat het aanbod van dubbele sterren zo succesvol was, kun je in de toekomst elke keer dubbele sterren verdienen door een downloadversie van verpakte Nintendo 3DS-software te kopen, die te downloaden naar een Nintendo 3DS-systeem die met je Club Nintendo-account is verbonden en binnen 28 dagen daarna enquêtevragen te beantwoorden.

    Om er zeker van te zijn dat je de 250 sterren ontvangt, naast de standaard 250 sterren die je normaal krijgt voor het registreren van Nintendo 3DS-software bij Club Nintendo, moet je voldoen aan de volgende acties ondernemen:

    • Verbind je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem met je Club Nintendo-account. In het klantenservice-gedeelte voor de Nintendo 3DS kun je lezen hoe je dit moet doen.
    • Download een downloadversie van verpakte Nintendo 3DS-software in de Nintendo eShop.
    • Beantwoord een klein aantal enquêtevragen binnen 28 dagen na je download.

    Downloaden uit de Nintendo eShop is een snelle en eenvoudige manier om spellen als New Super Mario Bros. 2, Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! en New Art Academy in bezit te krijgen. Door de mogelijkheid om meerdere spellen op een enkele SD-kaart op te slaan is het niet nodig om Game Cards te wisselen als je het bestormen van Bowsers kasteel even wilt inruilen voor het oppoetsen van je teken- en schildervaardigheden.

    En binnenkort komen er ook meer titels naar de Nintendo eShop! Hershel Layton en zijn hulpje Luke maken hun Nintendo 3DS-debuut in Professor Layton en het Masker der Wonderen, dat vanaf 26 oktober zowel in winkels als in de Nintendo eShop verkrijgbaar zal zijn. Houd onze site in de gaten voor meer informatie over de komende releases voor de Nintendo eShop en onthoud dat vanaf nu alle gedownloade versies van verpakte Nintendo 3DS-software je het dubbele aantal sterren opleveren, na het invullen van een enquête binnen 28 dagen.

    Het is dus belangrijk dat je 28 dagen na het downloaden van de software de enquête invult om je 250 bonusssterren* te ontvangen. Als je dit hierna doet, loop je de extra sterren mis en ontvang je alleen de gebruikelijke 250 sterren voor het registreren van Nintendo 3DS-software.*

    Sterren kunnen ingewisseld worden voor cadeau's in de Club Nintendo-sterrencatalogus en met het dubbele aantal sterren die je ontvangt voor downloaden, kun je jezelf binnen korte tijd op een cool, exclusief geschenk trakteren!

    Ontdek meer over de verschillende manieren waarop je Nintendo 3DS kunt kopen op onze informatiepagina over het kopen van spellen.

    * Registratie bij Club Nintendo is vereist. Algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Het Nintendo 3DS- / Nintendo 3DS XL-systeem moet verbonden zijn met de Club Nintendo-account.

    ** Let op: elk spel is ook verkrijgbaar in winkels, in traditioneel verpakte vorm.