• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Direct introduceert een boordevolle line-up met binnenkort verschijnende games en content


    22-02-2012

    22 februari 2012 – Of je nu een Nintendo 3DS, Nintendo DS of Wii bezit, de nieuwste Nintendo Direct biedt voor elk wat wils. Als je deze aflevering nog niet hebt gezien, kun je meteen naar http://nintendodirect.nintendo.be gaan om te zien hoe meneer Iwata de aankomende lanceringen en content van Nintendo bespreekt. Fans kunnen ook op de hoogte blijven van het laatste gamenieuws en officiële aankondigingen van Nintendo door de nieuwe, officiële Twitter-feed van Nintendo Benelux, te volgen via @NintendoNL.

    In de nieuwste Nintendo Direct verschijnt meneer Sakurai, de creatieve kracht achter wereldberoemde spellen als Super Smash Brothers en de Kirby-serie, om te vertellen over zijn nieuwste spel Kid Icarus: Uprising. Hij heeft het onder andere over de 3-tegen-3 multiplayer-gevechten, het unieke moeilijkheidsgradensysteem – de Fiend’s Cauldron – dat goede spelers met sterkere wapens beloont, en de innovatieve AR-kaartfunctie in het spel. Tevens introduceert hij de StreetPass-functionaliteit van Kid Icarus: Uprising, waarmee spelers een van hun wapens met andere eigenaren van Kid Icarus: Uprising kunnen delen. Het geselecteerde wapen wordt veranderd in een 'Weapon Gem'. Gedeelde Weapon Gems kunnen in echte wapens voor het spel veranderd worden in ruil voor Hearts. Spelers kunnen met Hearts ook Weapon Gems combineren voor sterkere wapens.

    Kid Icarus: Uprising wordt in Europa gelanceerd op 23 maart, inclusief 6 Kid Icarus AR-kaarten. Los van het spel verschijnen ook andere AR-kaarten om te verzamelen. Mensen die het spel vooraf bestellen ontvangen bijvoorbeeld een extra pakje met 24 AR-kaarten. Er komen ook exclusieve AR-kaarten van Kid Icarus beschikbaar via Club Nintendo. Voor 250 sterren kun je 2 pakjes krijgen met elk 6 AR-kaarten. In sommige pakjes zitten extreem zeldzame kaarten verstopt. Voor het laatste nieuws over het spel kun je nu ook de officiële Twitter-feed van Kid Icarus - @KidIcarusNL - volgen, of naar de Nintendo eShop gaan om een 3D-trailer te bekijken.

    Het zal de vele Mario-fans goed doen om te horen dat Mario en zijn vrienden binnenkort weer keihard gaan smashen, want MARIO TENNIS OPEN wordt voor Nintendo 3DS gelanceerd op 25 mei. Voor het eerst is het in een Mario Tennis-spel mogelijk om online tegen andere spelers te strijden. Spelers kunnen punten verdienen door wedstrijden te winnen en op die manier steeds hoger stijgen in de klassementen van het spel. Wordt jij de volgende Mario Tennis-kampioen?

    Spelers die niet kunnen wachten tot Mario Tennis Open is gelanceerd zijn waarschijnlijk ook geïnteresseerd in twee andere aankondigingen omtrent Mario. Om te beginnen heeft Nintendo vandaag een officiële Nintendo of Europe-community gelanceerd voor Mario Kart 7-bezitters. Deze community is beschikbaar voor Europese bezitters van Mario Kart 7, de officiële community-code is 44-9597-2178-5848. Mensen die SUPER MARIO 3D LAND spelen op hun Nintendo 3DS, kunnen twee Challenge Video’s bekijken om nieuwe en verrassende technieken te leren. Je vindt de video’s op de officiële website van het spel, maar je kunt ze ook in 3D bekijken in de Nintendo eShop van je Nintendo 3DS-systeem.

    Rhythm Thief™ and the Emperor’s Treasure komt exclusief beschikbaar voor Nintendo 3DS, dankzij een nieuwe distributieovereenkomst tussen SEGA en Nintendo of Europa. Dit spel verschijnt op 5 april in Europa, en laat je unieke muzikale puzzelavonturen beleven in Parijs. Als Raphael moet je het mysterie van de verdwenen meesterdief, Raphaels vader, ontrafelen door ritmische uitdagingen te voltooien en listige puzzels te kraken.

    Als je van vechtspellen houdt, past het onlangs gelanceerde TEKKEN™ 3D PRIME EDITION voor Nintendo 3DS precies in je straatje. Het spel bevat naast alle klassieke, door vechtspellenfans geprezen, TEKKEN™-actie ook nog eens de volledige 3D-film TEKKEN Blood Vengeance – en dat alles op één Game Card. Fans kunnen een exclusieve 3D-trailer bekijken in de Nintendo eShop om te zien hoe geweldig 3D-films tot hun recht komen op Nintendo’s portable systeem.

    Spelers die samenwerkend strijden tegen gemuteerde wezens in de gloednieuwe RAID-stand van Resident Evil™ Revelations, en daar misschien wel wat hulp bij kunnen gebruiken, moeten niet vergeten dat ze hun Nintendo 3DS met zich mee kunnen dragen. Op deze manier verdienen ze speelmunten die spelers in het spel kunnen gebruiken om hun wapens te verbeteren. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen fans ook uitkijken naar een nieuw deel in de Fire Emblem-serie dat in 2012 zal verschijnen voor Nintendo 3DS, inclusief downloadbare content, waaronder extra maps.

    Er zullen de komende weken veel nieuwe spellen beschikbaar komen in de Nintendo eShop. Vanaf vandaag kunnen Nintendo 3DS-bezitters bijvoorbeeld Dillon’s Rolling Western downloaden, een actie-tower defence-spel dat speelt in het Wilde Westen. Met Dillon, een gordeldier-cowboy, moet je zowel stylusgestuurde gevechten als verdedigende strategieën gebruiken om te voorkomen dat de rotsmonsters je vee stelen. Een 3D-trailer van het spel is inmiddels in de Nintendo eShop verschenen. Als je liever met wat schattiger en knuffelbaarder dieren speelt, is de Nintendo 3DS-demo van nintendogs + cats vast wat voor jou. In deze testversie krijg je een voorproefje van Nintendo’s populaire franchise en kun je een kitten verzorgen om te ontdekken of jij geschikt bent als de baas van zo’n beestje. Houd de Nintendo eShop de komende maanden goed in de gaten, want vanaf maart zal Nintendo ook SEGA Game Gear–spellen naar de Nintendo 3DS brengen, als onderdeel van de Virtual Console-dienst.

    Later in Q2 brengen de makers van de populaire Project Zero-serie een werkelijk unieke horrorspel naar de Nintendo 3DS: Spirit Camera: The Cursed Memoir. Dit spel benut alle functies van het Nintendo 3DS-systeem om je de stuipen flink op het lijf te jagen. Gebruik het bijgeleverde “purple diary” – een AR-notitieboek met 16 pagina’s – om spookachtige beelden te zien en de wereld rondom je op geheel nieuwe manieren te beïnvloeden. Europese horrorfans zullen ook blij worden van het nieuws dat Project Zero 2: Wii Edition in Europa zal verschijnen.

    Liefhebbers van actierijke RPG’s kunnen uitzien naar 13 april, want dan verschijnt een in beperkte oplage verkrijgbare, speciale versie van Pandora’s Tower, exclusief voor Wii. Deze ‘limited edition’ gaat gehuld in een premium steel book casing en wordt geleverd inclusief een prachtig artboek dat op 32 pagina’s de mooiste beelden uit het spel presenteert. Na de lancering van The Last Story, is Pandora’s Tower de nieuwste verhaalgedreven, actierijke RPG voor Wii, met een uniek relatiemechanisme en verschillende eindes aan het verhaal, afhankelijk van de keuzes die je tijdens het avontuur maakt.

    Fans die reikhalzend uitzien naar The Last Story, of het al spelen, worden binnenkort verwend met een ‘Director’s Cut’-trailer die verschijnt op de Nintendo Direct-pagina. De exclusieve making of-video, waarin de maker van het spel, Hironobu Sakaguchi, werkt aan de exclusieve nieuwe ‘Directors Cut’-trailer, komt ook binnenkort beschikbaar. Wii-bezitters die houden van muziek en ritme zullen smullen van het spel Beat the Beat: Rhythm Paradise dat later in 2012 in Europa zal verschijnen. Het spel bevat een serie minispellen die je moet voltooien door in de maat te blijven, dus kun je nu alvast beginnen met het oefenen van je ritmegevoel

    De populaire Inazuma Eleven®-franchise keert op 16 maart terug naar Europa met twee spellen: Inazuma Eleven® 2 Firestorm en Inazuma Eleven® 2 Blizzard, exclusief voor de Nintendo DS-systemen en Nintendo 3DS (in 2D). Beide spellen worden gedistribueerd door Nintendo of Europe en bieden wederom een mix van voetbalactie, RPG-elementen, strategische diepgang en een meeslepende verhaallijn. Kortom, alles waar fans de serie om prijzen.

    Ga snel naar de Nintendo Direct-site en blijf op de hoogte van de nieuwste aankondigingen door de officiële Twitter-feed van Nintendo Benelux te volgen via @NintendoNL.

    Klik hier voor een lijst met enkele van de spellen die binnenkort verschijnen voor de Nintendo 3DS, Nintendo DS-systemen en Wii, inclusief een voorproefje van enkele spellen die als download beschikbaar komen in de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii-winkelkanaal.