• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo kijkt vooruit naar 2013


    06-12-2012

    6 december 2012 – Nu de Wii U in Europa is gelanceerd, kijkt Nintendo vooruit naar de software voor Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL waar spelers van kunnen genieten tijdens de komende kerstvakantie en in het nieuwe jaar. Met een gevarieerd aanbod spellen voor beide platformen, zit er ongetwijfeld voor elke bezitter van een Nintendo 3DS en Wii U iets moois tussen.

    Wii U-bezitters die het feestseizoen willen doortrekken naar 2013 kunnen dit doen met SiNG PARTY, een nieuw zing- en dansspel dat op 18 januari 2013 wordt gelanceerd. Dankzij de Wii U GamePad staan zangers en zangeressen in SiNG Party niet met de rug maar met het gezicht naar het publiek, wat de feestsfeer in de huiskamer zeker ten goede komt. Als je meer een type bent voor intense, razendsnelle vechtactie, zit je helemaal goed met Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge dat op 11 januari 2013 voor Wii U verschijnt. Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge is de ultieme uitdaging voor elke fan van de Ninja Gaiden-serie met meer wapens en Ninpo-types, een nieuw personage-ontwikkelingssysteem, een aangepast vechtsysteem, een extra personage, een online co-opstand waarin spelers samen met Ryu en Ayana kunnen spelen en downloadbare aanvullende content. Een ander spectaculair Wii U-spel dat begin 2013 verschijnt is LEGO City: Undercover. Hierin gebruik je de acrobatische vaardigheden en speciale vermommingen van de geharde politieagent Chase McCain en de unieke functies van de Wii U GamePad om de misdaad te bestrijden in een enorme open wereld. Als klein voorproefje voor de rest van 2013, kondigt Nintendo de terugkeer van Pikmin aan. Pikmin 3 zal in het tweede kwartaal van 2013 verschijnen, meer nieuws hierover volgt in de nabije toekomst.

    Begin 2013 worden Monster Hunter 3 Ultimate en Scribblenauts Unlimited gelanceerd voor zowel Wii U als Nintendo 3DS. De twee versies van Monster Hunter 3 Ultimate verschijnen in maart 2013, de twee versies van Scribblenauts Unlimited verschijnen op 8 februari 2013. Monster Hunter 3 Ultimate is de grootste en meest uitgebreide Monster Hunter ooit, met meer dan 2000 nieuwe wapens en pantserstukken om te verzamelen en nieuwe monsters om op te jagen. De Wii U-versie ondersteunt 1080p Full HD en de mogelijkheid om online met anderen te spelen, terwijl de Nintendo 3DS-versie voorziet in 3D-beelden en de mogelijkheid om met vrienden in je omgeving samen te spelen. Beide versies bieden toegang tot dezelfde geweldige wereld waar zowel ervaren monsterjagers als nieuwkomers van zullen smullen. Spelers die beide versies van het spel bezitten, kunnen hun opgeslagen gegevens overzetten van de ene naar de andere versie en weer terug om de jacht zowel thuis als onderweg voort te zetten. In Scribblenauts Unlimited neem je de rol aan van de terugkerende held Maxwell. Laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de Object Editor voor het creëren van je eigen voorwerpen, die je vervolgens op inventieve manieren kunt gebruiken om puzzels te kraken en de gloednieuwe open wereld te verkennen. Exclusief voor de Wii U-versie zijn nu ook personages en objecten uit de Mario- en Zelda-serie toegevoegd.

    Voor bezitters van een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL is het morgen al feest, want Paper Mario: Sticker Star lanceert op 7 december 2012. Liefhebbers van de Mario-familie hoeven trouwens ook niet lang meer op de komst van Mario’s broer Luigi te wachten, want in maart 2013 verschijnt Luigi’s Mansion 2. In dit spel moet Luigi, gewapend met zijn Poltergust 5000-stofzuiger, een aantal landhuizen bezoeken om ondeugende spoken te vangen. Die spoken laten zich natuurlijk niet zomaar vangen, dus moet Luigi stevig strijden en puzzelen om steeds dieper in de huizen door te dringen. Op 8 maart 2013 keert een ander bekend gezicht terug in Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?. In deze nieuwe titel onderwerpt de dokter je grijze cellen aan de zwaarste beproevingen ooit, waarbij de nadruk dit keer ligt op concentratie en aandacht. Geen overbodige kwaliteiten in de hedendaagse wereld!

    Als voorproefje op Q2 2013 worden twee spellen die in Japan al zeer populair zijn aangekondigd voor een Europese release. Animal Crossing (voorlopige naam) voor Nintendo 3DS en Fire Emblem: Awakening komen in het tweede kwartaal van 2013 naar Europa, in de nabije toekomst verschijnt meer nieuws over deze spellen.

    Naast de spellen die in winkels verkrijgbaar zijn, verschijnen in de Nintendo eShop ook diverse nieuwe spellen voor Wii U en Nintendo 3DS.


    Klik hier voor een overzicht van een aantal spellen die binnenkort verschijnen voor Nintendo 3DS & Wii U. (PDF) (PDF, 31 kB)


    Voor meer informatie:

    Nintendo Direct-site http://nintendodirect.nintendo.be

    Wii U-site http://wiiu.be

    Nintendo 3DS-site http://www.nintendo3ds.be

    Nintendo 3DS-rondleiding: http://rondleiding.nintendo.be

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo NL op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Wii U (BE) op Facebook http://facebook.com/WiiUBelgie

    Nintendo (NL) op YouTube http://www.youtube.com/NintendoBelgie