• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Pokémon Black Version 2 & Pokémon White Version 2 aangekondigd voor Europa


    27-02-2012

    27 februari 2012 – De videospellen Pokémon™ Black Version en Pokémon™ White Version die in maart 2011 in de Europese winkels verschenen, waren binnen de tien dagen meer dan een miljoen keer verkocht*. Vandaag maakt Nintendo of Europe bekend dat deze recordbrekend populaire spellen een vervolg krijgen in twee nieuwe Pokémon-titels, Pokémon™ Black Version 2 en Pokémon™ White Version 2. Beide spellen komen in de herfst van 2012 naar Europa en hebben voor de fans vele nieuwe verrassingen in petto.

    Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 komen beschikbaar voor de Nintendo DS-systemen en kunnen ook in 2D worden gespeeld op Nintendo 3DS. Meer details worden in de loop van het jaar bekend gemaakt. Ga voor meer informatie en de eerste nieuwe afbeeldingen van Black Kyurem en White Kyurem uit Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 naar de officiële Pokémon-site.

    Nintendo-fans kunnen ook op de hoogte blijven van nieuwe informatie over spellen en officiële aankondigingen van Nintendo door de onlangs gelanceerde Twitter-feed van Nintendo Benelux te volgen via @NintendoNL.