• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Registreer een Nintendo 3DS XL en ontvang een gratis downloadbaar spel!


    28-11-2012

    Met 90% grotere schermen, verbeterde batterijduur en een bijgeleverde SD-kaart met meer opslagruimte, zijn er genoeg geweldige redenen om een Nintendo 3DS XL in huis te halen… en nu kun je een gratis downloadbaar spel uit de Nintendo eShop krijgen, met onze speciale actie!

    Registreer voor 15 januari 2013 een Nintendo 3DS XL bij Club Nintendo en je komt in aanmerking voor 1 van 5 topspellen voor Nintendo 3DS, te downloaden in de Nintendo eShop. Zodra je het naar je Nintendo 3DS XL-systeem hebt gedownload, kun je het overal met je meedragen!

    De vijf spellen waar je uit kunt kiezen voor dit aanbod zijn:

    Super Mario 3D Land

    Nintendo presents: New Style Boutique

    New Art Academy

    Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

    Professor Layton en het Masker der Wonderen

    En het ontvangen van een downloadcode voor een van deze gratis spellen uit de Nintendo eShop kan niet eenvoudiger!

    Stap 1

    Gebruik de registratiekaart voor Club Nintendo die bij je Nintendo 3DS XL is geleverd om je systeem te registreren op onze Club Nintendo-site.

    Stap 2

    Beantwoord de enquêtevragen en klik op de actie-banner die aan het einde verschijnt.

    Stap 3

    Controleer of het e-mailadres dat met je Club Nintendo-account is verbonden correct is weergegeven en volg dan de instructies op het scherm om een van de vijf beschikbare spellen te kiezen.

    Stap 4

    Ga tussen 1 januari en 31 januari 2013 naar de Nintendo eShop via je Nintendo 3DS XL-systeem, nadat je je unieke downloadcode per e-mail hebt ontvangen.

    Stap 5

    Raak in de Nintendo eShop het menupictogram aan, kies voor INSTELLINGEN EN MEER en dan voor DOWNLOADCODE GEBRUIKEN. Voer je gratis downloadcode in om je gratis spel te downloaden en ervan te genieten op de grotere schermen van je Nintendo 3DS XL!

    Of je jezelf nu verwent of iemand anders een Nintendo 3DS XL schenkt, er is geen beter moment om ons nieuwste draagbare spelsysteem aan te schaffen!

    Registratie bij Club Nintendo vereist, algemene voorwaarden zijn van toepassing. Slechts één geregistreerde Nintendo 3DS XL per Club Nintendo-account komt in aanmerking voor deze actie. Zie a.u.b. sectie 5.3 van de Algemene Voorwaarden van Club Nintendo. De downloadcode kan gebruikt worden om je gratis spel naar een Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem naar keuze te downloaden. Nintendo 3DS XL-systemen moeten voor 15 januari 2013 geregistreerd worden om in aanmerking te komen. Downloadcodes moeten tussen 1 en 31 januari 2013 gebruikt worden. Acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid is vereist. Een draadloze breedbandinternetvervinding is vereist voor downloaden van het gratis spel. Alle Nintendo 3DS XL-systeem (Europese versie), waaronder hardwarebundels, geregistreerd sinds juli 2012 komen in aanmerking voor deze actie. Lees de algemene voorwaarden op onze site voor volledige informatie.