• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verbind je Nintendo 3DS-systeem vandaag nog met internet, en geniet meteen van alle voordelen!


    07-02-2012

    Er zijn vele goede redenen om met je Nintendo 3DS-systeem online te gaan! Zo krijg je niet alleen toegang tot de Nintendo eShop (onze onlinewinkel) maar ontvang je ook  software, demo's en video's en de mogelijkheid om online te spelen met je vrienden - helemaal gratis!

    Er zijn geen verbindingskosten, geen abonnementen - alles wat je nodig hebt is een Nintendo 3DS-systeem en een draadloze verbinding met breedbandinternet. Desgewenst kun je software aanschaffen in het geweldige (en immer groeiende) aanbod van de Nintendo eShop, maar los daarvan hoef je nergens voor te betalen! Dus waar wacht je nog op?

    Een aantal goede redenen om verbinding met internet te maken:

    1) Je krijgt een geweldig spel GRATIS!

    Als onderdeel van de viering van de vijfentwintigste verjaardag van de Legend of Zelda-serie, kun je het spel The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition gratis downloaden. In deze uitgebreide versie van de klassieke Game Boy Advance-titel kunnen maximaal vier spelers tegelijk op avontuur gaan. Je hebt nog tot 20 februari de tijd om dit volledige spel binnen te halen, dus ga vandaag nog op je Nintendo 3DS naar de Nintendo eShop als je dit avontuur niet wilt missen! 

    Ga voor meer informatie over het spel naar onze zeer bijzondere The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition spelpagina.

    2) Ontvang toffe toepassingen

     Nintendo-brievenbus

    Er is nog meer software om helemaal gratis te downloaden! Wat dacht je bijvoorbeeld van Nintendo-brievenbus, een zeer fijne applicatie waarmee je geanimeerde berichten met de vrienden op je vriendenlijst kunt uitwisselen, zowel via SpotPass als StreetPass. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brieven met tekeningen, berichten en plaatjes. Het is vooral erg leuk, maar ook een handige manier om gratis berichten over de wereld te sturen!

    Pokédex™ 3D

    Een andere gratis goodie is Pokédex 3D, het perfecte programma voor elke Pokémon-fan! In dit programma kun je gegevens van Pokémon verzamelen om je persoonlijke Pokédex te vullen. Dit doe je door verbinding met vrienden te maken of gegevens via SpotPass te ontvangen. Met gegevens van ruim 150 Pokémon uit de spellen Pokémon Black Version en Pokémon White Version, inclusief informatie over hun acties, evoluties en meer, is dit een waardevol naslagwerk voor elke fan. Het biedt ook nog eens de kans om Pokémon in de echte wereld te plaatsen en fotograferen, waarvoor je de speciale Augmented Reality (AR) Markers moet scannen! 

    3) Gratis video's kijken

    Nintendo Video | Bekijk video's in 3D, zonder bril

    Met Nintendo Video kun je elke week gloednieuwe 2D- en 3D-video's ontvangen op je Nintendo 3DS, helemaal gratis. De video's worden op je SD-kaart gedownload via SpotPass, en je kunt ze zo vaak je wilt kijken voordat ze worden vervangen door de volgende vermakelijke video's! Tot de recent verschenen video's behoren een serie orkestuitvoeringen van Zelda-muziek, tekenfilms en dansfilmpjes - en laten we Shaun the Sheep niet vergeten! Nog meer kijkplezier vind je in de Eurosport applicatie, waar elke week een nieuwe video met sportbloopers verschijnt.

    4) De Nintendo eShop zit tjokvol fun

    Of je nu op zoek bent naar de hierboven beschreven gratis software of trailers, verkooplijsten, statistieken, schermafbeeldingen en een enorm aanbod aan downloadbare spellen, je zit helemaal goed in de Nintendo eShop. Zorg dat je de eShop hebt ontvangen door een systeemupdate uit te voeren, en het winkelplezier kan beginnen!

    Het is heel makkelijk om de systeemsoftware van je systeem bij te werken naar de nieuwste versie. Als je thuis een draadloze verbinding hebt met internet, kies je in het HOME-menu van je Nintendo 3DS-systeem voor Systeeminstellingen. Kies dan voor Algemene Instellingen en blader naar rechts om op de vierde pagina voor Systeemupdate te kiezen. Volg de aanwijzingen in beeld, en je bent klaar voor je het weet!

    Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een uitlegfilmpje gemaakt en stap voor stap beschreven hoe het werkt. Je vindt het filmpje en de geschreven uitleg hier op onze pagina waar wordt uitgelegd hoe je de Nintendo 3DS met internet verbindt - het is echt gemakkelijker dan je denkt!

    5) Speel online voor nieuwe uitdagingen 

    Door je systeem met internet te verbinden, beleef je nog meer plezier aan je spellen. Of je nu speelt met vrienden of met willekeurige spelers van over de hele wereld, je vindt altijd en overal een uitdaging. Vaak is het ook veel spannender en verrassender om tegen échte mensen te spelen in plaats van tegen de computer. Probeer het maar eens in Mario Kart 7, PES 2012 3D, Tetris, Super Street Fighter™ IV 3D Edition en vele andere titels! 

    Bekijk ons overzicht van Nintendo 3DS-spellen om te zien welke spellen je via internet kunt spelen.

    Dus waar wacht je nog op?! Ga vandaag nog online en geniet van al het moois wat je daar vindt - veel plezier!