• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bezoek de officiële site van Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate!


    01-03-2013

    De officiële website van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL is nu live! Hier vind je alles dat je moet weten over dit nieuwe draagbare Castlevania-avontuur, kortom alles dat een beginnende vampierenjager nodig heeft.

    Kom meer te weten over de gebeurtenissen die plaatsvonden voor Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate en maak kennis met de personages die je zult gebruiken om Dracula te vernietigen. Je kunt ook meer ontdekken over het gevechtssysteem, de releasetrailer bekijken en bureaubladachtergronden voor je pc of mobiele apparaat downloaden. Ook is er een QR Code, waarmee je een demo van het spel direct kunt downloaden naar je Nintendo 3DS-systeem! Voor al deze content en meer moet je op de officiële site voor Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate zijn!

    Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is vanaf 8 maart verkrijgbaar, zowel in winkels als in downloadvorm in de Nintendo eShop, alleen op Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.