• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Deel, kijk en stem: de online galerie voor New Art Academy is nu geopend!


    08-02-2013

    Dankzij New Art Academy kan iedereen zich tot artiest ontpoppen. En nu is er een manier om je kunst aan de wereld te laten zien met de lancering van de online galerie voor New Art Academy.

    Een geraffineerd kunstwerk maken op je Nintendo 3Ds is heel gemakkelijk, dankzij de brede selectie van materialen en heldere lessen in New Art Academy. Waar je eerst alleen de mensen om je heen je werk kon laten zien, kun je nu met de online galerie voor New Art Academy je favoriete creaties direct van je Nintendo 3DS-systeem uploaden naar deze site. Zo kan niet alleen iedereen in de hele wereld zien wat je gemaakt hebt, maar kunnen ze ook stemmen uitbrengen om hun waardering te laten blijken!

    Je bijdrage aan de galerie leveren is eenvoudig. Eerst registreer je je als gebruiker van de online galerie voor New Art Academy, wat slechts enkele momenten in beslag neemt. Daarna bezoek je met de Internetbrowser van je Nintendo 3DS de speciale pagina voor inzendingen en log je in. Vanaf hier is het slechts een kwestie van het op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem kiezen van de afbeeldingen die je wilt delen om ze in te zenden voor de galerie. En kijk! Je kunst kan door iedereen overal ter wereld bewonderd worden!

    Zelfs als je niets wilt inzenden, kun je nog steeds rondkijken in de online galerie voor inspiratie en kun je genieten van de brede keur aan afbeeldingen die al zijn geüpload door andere gebruikers. Er is al geweldige kunst te zien, allemaal gemaakt in New Art Academy! Beter nog: zodra je je geregistreerd hebt, kun je gebruikers laten weten dat je hun werk geweldig vindt door op het icoontje op de rechteronderkant te klikken om het als meesterwerk te bestempelen - de ultieme lofuiting voor elke ontpoppende artiest in de online galerie! Waarom breng je geen bezoekje aan de galerie en kijk je zelf welke werken je het mooist vindt?

    Voor meer informatie over registratie kun je terecht op de 'Over de online galerie'-pagina van de New Art Academy-site. Op de 'Zo kun je afbeeldingen inzenden'-pagina kun je meer ontdekken over het toevoegen van je kunst aan de galerie. Let op: er zijn beperkingen op het type afbeeldingen je kunt uploaden - kijk hiervoor in de 'Richtlijnen voor inzendingen'. Tevens moet je je Nintendo 3DS-systeem met het internet hebben verbonden om afbeeldingen te kunnen uploaden. Voor meer informatie hierover moet je op de informatiepagina over internetverbindingen in het klantenservice-gedeelte van onze site zijn.

    Of je nu op zoek bent naar ideeën, wilt zien wat er mogelijk is in New Art Academy of je eigen kunst aan de wereld ten toon wilt stellen, de online galerie is het bewijs dat kunst echt voor iedereen is!

    Let op: afbeeldingen mogen alleen vanaf je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem geüpload worden. Om afbeeldingen te bekijken en te beoordelen, moet je de online galerie-site via een pc of ander middel om te browsen bezoeken - vanwege de aard van het uploadproces, kan de galerie zelf niet bekeken worden via de Internetbrowser op je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem.