• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Monster Hunter 3 Ultimate voor Wii U wordt krijgt off tv-play en online-samenwerking met andere regio’s


    28-02-2013

    28 februari 2013 – Capcom® en Nintendo maken vandaag bekend dat na de lancering op 22 maart van Monster Hunter 3 Ultimate voor Wii U™ een software-update zal volgen in april, als reactie op feedback van de Capcom-community.

    Door de software-update zal het spel samenwerking ondersteunen tussen verschillende regio’s, zodat spelers uit Europa en Noord-Amerika online samen op jacht kunnen gaan in een groep van maximaal vier spelers*. Monster Hunters kunnen het spel na de software-update ook los van de tv, enkel op het scherm van de Wii U GamePad spelen.

    CI7_WiiU_MonsterHunter3Ultimate_GamepadZinogre.png

    Capcom zal Monster Hunter 3 Ultimate tot maanden na de lancering blijven ondersteunen met gratis downloadbare missies. De eerste missie komt al bij de lancering beschikbaar.

    Monster Hunter 3 Ultimate is slechts een van een groot aantal spellen die totaal onafhankelijk van de tv op de Wii U GamePad gespeel kunnen worden. Lees voor meer Wii U belicht: losstaand van de tv spelen.

    Monster Hunter 3 Ultimate komt in Europa beschikbaar op 22 maart voor Wii U en Nintendo 3DS™, als fysiek spel in de winkels en als downloadbare software in de Nintendo eShop.

    *Voor spelers in Europa en Noord-Amerika is het volledig gratis om online te spelen, afgezien van de gebruikelijke kosten voor verbinding met internet.