• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity vanaf 17 mei verkrijgbaar in heel Europa


    15-02-2013

    15 februari 2013 - Op 17 mei 2013 vindt de Europese lancering van het gloednieuwe spel Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor de Nintendo 3DS en de Nintendo 3DS XL plaats. Het spel brengt ons een uitgebreide wereld die alleen wordt bewoond door Pokémon. Hier word je zelf ook een Pokémon en kun je spelen als Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott, of Axew.

    Het is jouw taak om je een weg te vechten door de mysterieuze kerkers die je overal in deze wereld tegenkomt, en een wreed plan te onthullen dat een bedreiging vormt voor je nieuwe wereld en de hier woonachtige Pokémon. Geen enkele kerker is hetzelfde, dus er zijn oneindig veel mogelijkheden.

    In dit nieuwe spel kunnen de spelers mysterieuze kerkers vrijspelen die alleen te bereiken zijn via Magnagates, mysterieuze portalen die worden geactiveerd als de camera van het Nintendo 3DS-systeem wordt ingeschakeld om voorwerpen in de echte wereld te scannen, waaronder voetballen of wijzerplaten. Zodra er een Magnagate is ontdekt, verandert de speler in een andere Pokémon om hier doorheen te gaan en de mysterieuze kerker die erachter ligt in te lopen. De voorwerpen en muntstukken die de spelers ontvangen als ze erin slagen om een door een magnagate getoonde kerker te voltooien, kunnen ook in het hoofdverhaal worden gebruikt.

    Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity bevat draadloze functies voor meerdere spelers. Er kunnen maximaal vier spelers samenwerken om door de kerker te komen.

    Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor het Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systeem ligt vanaf 17 mei in de winkel en is te downloaden via de Nintendo eShop. Kijk voor meer informatie op: www.pokemon.nl/MysteryDungeon