• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang vandaag je gratis downloadbare voorwerpen voor Animal Crossing: New Leaf!


    02-07-2013

    Of je nu een burgemeester of een gewone burger bent, spelers van Animal Crossing: New Leaf op Nintendo 3DS kunnen hun leven in het spel nog nog leuker maken met gratis aanvullende content! Het ontvangen van deze gratis content is heel eenvoudig en bovendien komen er regelmatig nieuwe voorwerpen beschikbaar, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is in je stadje.

    Er zijn twee soorten content die regelmatig bijgewerkt worden en die je gratis kunt ontvangen. De eerste soort ontvang je door eerst te zorgen dat je online bent en dan het postkantoor in Main Street te bezoeken en te praten met Pelly of Phyllis en in het menu voor 'Ask about a present' te kiezen. Zij kijken dan of er een cadeau voor je is. Als dit het geval is, dan wordt het onmiddellijk bezorgd!

    De tweede soort wordt direct aan je bezorgd, via je postbus, door Pete, de postbode. Speel het spel terwijl je Nintendo 3DS is verbonden met een draadloze internetverbinding en controleer de postbus bij je huis; als er een voorwerp beschikbaar is, dan ontvang je dit automatisch (als er ruimte is voor Pete om het te bezorgen!). Beide soorten gratis content, maar elk voorwerp is slechts voor beperkte tijd beschikbaar... zorg dat je ze niet mist!

    Ga vandaag nog naar de officiële site van Animal Crossing: New Leaf voor meer informatie over het regelmatig ontvangen van downloadbare voorwerpen in je stadje, speciale QR Code-patronen die nieuwe, professionele ontwerpen aan je spel toevoegen, de officiële Brieven uit New Leaf-blog, een handige eCard-tool en een keur aan informatie over het spel zelf!

    Animal Crossing: New Leaf is nu verkrijgbaar, zowel in winkels als in de Nintendo eShop als downloadversie, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.