• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo kondigt nieuwe releasedatums aan voor gewilde Wii U- & Nintendo 3DS-spellen voor 2013


    01-10-2013

    1 oktober 2013 - Nintendo onthulde vandaag releasedatums en nieuwe informatie aan over een aantal van de meest gewilde spellen die nog uitkomen in 2013, in een nieuwe Nintendo Direct-uitzending. Van SUPER MARIO 3D WORLD en Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 voor Wii U tot Bravely Default op Nintendo 3DS; Nintendo-fans kunnen rekenen op een divers software-aanbod, van nu tot de feestdagen.

    Ook werden in de Nintendo Direct van vandaag een rode en een groene Wii-afstandsbediening Plus onthuld. Deze worden uitgebracht als eerbetoon aan de meest beroemde broers uit de videospelwereld, Mario en Luigi. Kirby-fans zullen blij zijn met de aankondiging van een nieuw deel in de Kirby-serie dat in 2014 naar Nintendo 3DS komt.

    Op http://nintendodirect.nintendo.nl kun je de Nintendo Direct in zijn geheel bekijken. Onder de aankondigingen van vandaag bevonden zich:

    Wii U-nieuws

    • SUPER MARIO 3D WORLD: Speel met vele nieuwe power-ups, waaronder kersen die spelers in staat stellen kopieën van hun personages te maken, naast het kattenkostuum. Het spel komt uit op 29 november.
    • Super Smash Bros.: Sonic is bevestigd als speelbaar personage in het spel, dat in 2014 uitkomt voor Wii U en Nintendo 3DS. Sonic is voor de tweede keer van de partij in een Smash Bros. spel, na zijn eerste optreden in Super Smash Bros. Brawl.
    • Pikmin 3: Er is nu een software-update voor Pikmin 3 beschikbaar voor spelers met een breedbandinternetverbinding. De update bevat een verbetering van de wereldwijde ranglijstfunctie van het spel, zodat spelers hun highscores in Mission Mode op elk gewenst moment kunnen bekijken. Ook ontvangen spelers die de update uitvoeren een gratis extra level voor Mission Mode. Na het uitvoeren van de update kunnen spelers een nieuw 'Collect Treasure'-levelpakket kopen in de Nintendo eShop. Extra levelpakketten volgen op een later tijdstip.
    • Nieuwe Wii-afstandsbediening Plus-ontwerpen: Nintendo-fans zullen vanaf 8 november kunnen kiezen uit een controller in Mario-stijl of een controller in Luigi-stijl.
    • Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 is vanaf 8 november verkrijgbaar, alleen voor Wii U. Voor het eerst in de Mario & Sonic-serie kunnen spelers van over de hele wereld online van de actie genieten en het opnemen tegen anden van over de hele wereld! Vier evenementen zijn online te spelen: Skicross, Snowboard-cross en Shorttrack, naast Winterkampioenrace, een Droomevenement dat skiën, schaatsen, bobsleeën en snoboarden in één onderdeel combineert. Elke keer dat spelers online een medaille winnen, verdienen ze punten voor hun land, wat zichtbaar zal zijn in de online ranglijsten.
    • Wii Party U: De Thuisparty-stand in Wii Party U legt de nadruk op de combinatie van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbedieningen voor verschillende leuke en sociale spelbelevingen. Zo gebruik je in Waterdragers de Wii-afstandsbedieningen om water uit de stroom op de GamePad te scheppen en die naar het tv-scherm te dragen. Het spel komt uit op 25 oktober. De verpakte versie van het spel wordt geleverd met een Wii-afstandsbediening Plus en een Wii U GamePad-tafelstandaard. Met de standaard kunnen spelers optimaal genieten van spellen als Tafelvoetbal, dat exclusief met de Wii U GamePad gespeeld wordt.
    • Wii Karaoke U by JOYSOUND: Deze applicatie is vanaf 4 oktober beschikbaar als download in de Nintendo eShop en bevat bij release 1500 liedjes, met regelmatige toevoegingen, waaronder Japanse nummers, op komst. Gebruikers kunnen genieten van verschillende standen als In-Depth Rating, waarin elk optreden geanalyseerd wordt, en Online Rating, waarin je online de Europese ranglijsten kunt bestormen.
    • Scribblenauts Unlimited: De Europese release van dit enorme zijwaarts scrollende puzzelavontuur voor Wii U en Nintendo 3DS was eerder uitgesteld. De releasedatum is nu vastgesteld op 6 december.
    • Donkey Kong Country: Tropical Freeze: Om de optimale spelbeleving te kunnen waarborgen voor fans, zal Donkey Kong Country: Tropical Freeze nu uitkomen in het begin van 2014.

    Nintendo 3DS-nieuws

    • Kirby voor Nintendo 3DS: Een nieuw deel in de Kirby-serie komt in 2014 naar Nintendo 3DS. In de toekomst volgt meer informatie over dit spel.
    • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: In dit nieuwste deel van de Zelda-serie hebben spelers meer vrijheid om de verschillende kerkers te verkennen op hun eigen gewenste volgorde. Veel van de noodzakelijke voorwerpen in Links arsenaal zullen al vanaf het begin van het spel beschikbaar zijn in de winkel van het personage Ravio, Hier kunnen spelers voorwerpen huren of kopen, voordat ze de uitdaging van een nieuwe kerker aangaan. Het spel komt uit op 22 november.
    • Bravely Default: Deze langverwachte RPG van Square Enix is vanaf 6 december verkrijgbaar. Ook zal er bij release een collector's edition van het spel zijn, naast een exclusief artbook voor fans die vooraf bestellen.
    • Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies: Het nieuwste deel in de Phoenix Wright-serie is vanaf 24 oktober verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Deze titel luidt de terugkeer van de beroemde advocaat naar de rechtszaal in, 8 jaar nadat hij zijn recht om zijn beroep uit te oefenen verloor. Voorafgaand aan de release van het spel, kun je nu een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop.
    • Mario Party: Island Tour: (niet aangekondigd in de laatste Nintendo Direct) Om de optimale spelbeleving te kunnen waarborgen voor fans, zal Mario Party: Island Tour nu uitkomen in het begin van 2014.

    Aanvullende informatie

    • Wii U-systeemupdate: Een nieuwe Wii U-systeemupdate is nu beschikbaar om te downloaden. Deze update verbetert performance en voegt de mogelijkheid om automatisch via Spotpass aanbevolen software en demo's te ontvangen, naast verscheidene verbeteringen aan de internetbrowser (zoals de mogelijkheid om schermafbeeldingen te uploaden op verscheidene sites en sociale netwerksites), de mogelijkheid om de Wii U GamePad audio en video te laten produceren in de Wii-stand, een meer gestroomlijnde ervaring voor het registreren van vrienden en andere aanvullingen. Ga hier naartoe voor een volledige lijst van veranderingen.

    Voor meer informatie:

    Nintendo Direct-site http://nintendodirect.nintendo.nl

    Nintendo Direct op Ustream http://www.ustream.tv/nintendoNL

    Wii U-site http://wiiu.nl

    Nintendo of Europe on Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/NintendoNederland