• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Winnaars bekendgemaakt van de NostalJunk-wedstrijd in Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!


    21-08-2014

    In Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!, nu verkrijgbaar voor Nintendo 3DS en 2DS, bekijk je het leven door de lens van een behulpzaam robotje dat op zoek gaat naar objecten voor een museum. Met behulp van de camera's van de Nintendo 3DS of 2DS kun je in je werkelijke omgeving speuren naar voorwerpen die in bepaalde vormen passen. Als iets precies in zo'n vorm past, kun je het op de foto zetten om een stuk 'NostalJunk' te krijgen! Hoe meer van die stukken, hoe meer mensen het museum bezoeken. Kun jij de eigenaar van het museum helpen het tot de nok te vullen?

    Natuurlijk krijg je niets voor niets, en dus moet Chibi-Robo Happy-punten verdienen door maffe opdrachten uit te voeren voor de kleurrijke bewoners van de wereld waarin hij leeft. Met deze punten koop je silhouetpatronen, gestippelde vormen die aangeven welke alledaagse voorwerpen je kunt kieken met de camera's van je Nintendo 3DS of 2DS. En daarna gaat de jacht op méér NostalJunk gewoon verder! Je kunt tal van vormen gebruiken, inclusief een cirkel, cilinder en iets dat verdacht veel op een 'T-shirt' lijkt! Je bent alleen door je verbeelding begrensd - dus als het past, moet je een foto maken!

    In plaats van dat je je verzameling voor jezelf houdt, kun je met je beste exposities ook deelnemen aan NostalJunk-wedstrijden* in het spel. Daarmee kun je outfits winnen die Chibi-Robo in het spel kan dragen! Om de foto waarmee je wilt deelnemen vanuit je spel te uploaden, volg je gewoon de instructies in beeld. Let vervolgens op SpotPass voor notificaties over de finalisten. Alle tien finalisten winnen een outfit voor hun Chibi-Robo, maar spelers kunnen ook stemmen op hun favoriete inzending. De deelnemer met de meeste stemmen krijgt iets heel speciaals voor zijn of haar robotje! Zodra is besloten wie de overkoepelende winnaar is, plaatsen we alle tien winnende inzendingen op onze officiële website, dus houd die in de gaten. In de toekomst verschijnen nog meer NostalJunk-wedstrijden, maar je kunt nu al de eerste resultaten bekijken!

    Om alles over het spel te weten te komen en de meest recente winnaars te zien, ga je nu naar onze officiële Chibi-Robo! Let’s Go, Photo! website!

    Chibi-Robo! Let's Go, Photo! is exclusief als download verkrijgbaar in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en 2DS.

    *Let op: Nintendo heeft het recht om alle inzendingen voor de wedstrijd zonder vergoeding online en offline te publiceren.