• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Begin een onvergetelijk avontuur in Fantasy Life - Vanaf 26 september verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS


    24-07-2014

    24 juli 2014 – Word je huurling, tovenaar, timmerman of kok? Bereid je in elk geval voor op een leven met eindeloos veel keuzemogelijkheden en epische avonturen, want op 26 september wordt Fantasy Life, een role-playing game met dynamische levenssimulatie-elementen, in Europa uitgebracht voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen.

    Reis naar de fantasiewereld Reveria en kies je eigen leven dat je wilt leven. Maak je keuze uit twaalf levensklasses en verken op je eigen tempo de uitgestrekte open wereld, waar je honderden voorwerpen kunt verzamelen en vervaardigen, en talloze personages kunt ontmoeten. Het hart van het spel is het innovatieve Life-systeem, waarmee je op bijna elk moment in het spel kunt wisselen tussen levensklasses. De gekozen levensklasse bepaalt niet alleen de eigenschappen van je personage, maar ook hoe je leven in Reveria zal verlopen.

    In de aanloop naar de release op 26 september worden er meer details over het spel onthuld. Wie nu alvast een voorproefje wil van de twaalf verschillende levensklasses in Fantasy Life, kan het openingsfilmpje van het spel bekijken op ons officiële YouTube-kanaal.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl