• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo 3DS 3 jaar: dat moet gevierd worden!


    25-03-2014

    De winnaars van onze 'Nintendo 3DS 3 jaar' actie zijn bekend.

    Gefeliciteerd Alexander Vandoren, Bram Lorreyne, Daryl Van den Bossche, Seppe Vangrunderbeek en Nicolas Bokken.

    We vonden het geweldig om alle bijzondere Nintendo 3DS momenten door te nemen.

    - Alexander Vandoren: Stuurde ons een spannend spookverhaal over zijn multiplayer avonturen met Luigi's Mansion 2

    - Bram Lorreyne: Werd betoverd door de verborgen krachten van Pokémon X en vindt dit spel een pareltje dat nog vele jaren het cartridge-slot van zijn Nintendo 3DS XL zal inpalmen

    - Daryl Van den Bossche: Toen zijn jongere broertje Lenny met Nintendo Video een filmpje en grappig dansje had opgenomen waarin hij zong dat hij de allerbeste broer in de wereld is.

    - Seppe Vangrunderbeek: Tijdens een lange vliegtuigreis bleek dat de persoon naast hem ook een Nintendo 3DS bij zich had. Ze begonnen samen te spelen en werden vrienden voor het leven.

    - Nicolas Bokken: Als Mii-reporter op Nintendo TV bracht hij voor ons een leuke nieuwsuitzending waarin hij zijn verschillende topmomenten uit 3 jaar Nintendo 3DS met ons deelde.

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Op 25 maart bestaat Nintendo 3DS 3 jaar. De nieuwe draagbare spelcomputer die voor het eerst een 3D-beleving bood waar geen speciale bril voor nodig is, is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in vele huishoudens.

    Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een cadeau! Neem deel aan onze unieke wedstrijd en maak kans op één van de prachtige titels die de afgelopen 3 jaar voor Nintendo 3DS zijn verschenen.

    Wedstrijd

    Om de derde verjaardag van Nintendo 3DS te vieren stellen we een aantal prijzen beschikbaar. Uit elk jaar kozen we één top titel die voor Nintendo 3DS is verschenen, en die jij kunt winnen! Daarnaast zijn ook 2 Nintendo 3DS goodie-bags te winnen.

    • Super Mario 3D Land (2011)
    • Kid Icarus: Uprising (2012)
    • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (2013)
    • 2 Nintendo 3DS goodie-bags (Nintendo 3DS schoudertas met goodies uit 3 jaar Nintendo 3DS)

    Om kans te maken willen we graag weten wat jouw meest bijzondere moment was met Nintendo 3DS gedurende de afgelopen 3 jaar. Stuur jouw inzending uiterlijk zondag 30 maart 2014 naar Nintendo.prijsvraag@nintendo.be , samen met je persoonlijke gegevens (volledige naam, leeftijd en e-mailadres). Vergeet niet te vermelden op welk spel jij het liefste kans wilt maken! Wij kiezen de winnaars uit de leukste inzendingen.

    Bekijk hier de deelnamevoorwaarden. (PDF, 190 kB) De winnaars worden maandag 31 maart via onze Facebook-pagina bekendgemaakt.

    Portable spelvermaak

    De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden.

    In 3 jaar tijd is de Nintendo 3DS niet alleen uitgebreid met een XL versie en een 2D model , er is ook een ruim aanbod aan unieke Nintendo 3DS games beschikbaar! Games waarin Mario en zijn vrienden het tegen elkaar opnemen op racebanen, waarin je met Luigi angstaanjagende spookhuizen verkent, het Epische Hyrule ontdekt, mysterieuze wildernissen vol Pokémon betreedt, en nog veel meer. De games zijn te ervaren in prachtig 3D op de Nintendo 3DS, maar ook speelbaar in 2D op de Nintendo 2DS. Om nog meer te genieten kun je je Nintendo 3DS -systeem met het internet verbinden. Wissel spelgegevens uit met spelers die je op straat passeert en speel online met ze, krijg toegang tot de Nintendo eShop (onze online winkel) en ontvang een selectie van demo's en video's.