• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kies het perfecte Sinterklaascadeau met de cadeautips van Nintendo


    24-11-2014

    Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de juiste Nintendo-game of het juiste systeem te vinden, dankzij onze cadeautips! Door te filteren op genre, de leeftijd van de gebruiker en het aantal spelers kun je zoeken naar de software en systemen die perfect zijn voor jou, je vrienden en je familie. Kies een game om een korte beschrijving, de leeftijdsclassificatie en andere nuttige informatie te zien.

    Je kunt de cadeautips altijd en overal vinden, of je nu op de bank zit of onderweg bent. Maak een verlanglijstjeen voeg er games en systemen aan toe. Zet artikelen boven aan de lijst, zodat je vrienden en familie kunnen zien wat je het liefst wilt hebben, en sla je lijst op als PDF-bestand dat je kunt afdrukken. Je kunt je lijst uit de cadeautips ook gemakkelijk delen via Facebook, Twitter en Google+, of je kunt hem als link versturen via e-mail.

    Of je nu een lijst wilt maken van games die je zelf graag wilt hebben, of dat je op zoek bent naar het perfecte Sinterklaascadeau voor een vriend of familielid, met de cadeautips van Nintendo vind je precies wat je zoekt!