• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek het laatste nieuws over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire op onze spelpagina's


    13-11-2014

    In afwachting van de release van het nieuwste Pokémon-avontuur hebben we de laatste nieuwtjes verzameld op de spelpagina's van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Ontdek nieuwe hoogtepunten, zoals legendarische Pokémon, Primal Reversion en mega-evolutie. Ook de mogelijkheid om door de lucht te reizen is de moeite waard. Deze twee avonturen komen op 28 november uit voor de Nintendo 2DS en 3DS!

    Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn een nieuwe kijk op het verhaal dat spelers konden beleven in Pokémon Ruby Version en Pokémon Sapphire Version, die in 2003 werden uitgebracht voor de Game Boy Advance. Terwijl je de Hoenn-regio verkent en probeert de allerbeste Pokémon-trainer te worden, zul je zelf Pokémon moeten vangen en trainen, voordat je het opneemt tegen andere trainers, sportschoolleiders en, afhankelijk van welke versie van de game je hebt, zelfs het gemene Team Magma of Team Aqua.

    Lees meer over offline- en onlinefuncties, inclusief de mogelijkheid om geheime vrienden te vinden, het zoeken naar andere spelers van over de hele wereld, en de mogelijkheid om Pokémon met je vrienden te ruilen. Bekijk de spelpagina's van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire om een indruk te krijgen van deze nieuwe kijk op een klassiek Pokémon-avontuur!

    Vanaf 28 november:

    • Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT + Pokémon Omega Ruby. Deze bundel bestaat uit een Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT en een exemplaar van Pokémon Omega Ruby dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.
    • Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT + Pokémon Alpha Sapphire. Deze bundel bestaat uit een Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT en een exemplaar van Pokémon Alpha Sapphire dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.

    CI16_3DS_PokemonAlphaSapphireOmegaRuby_EUA.png

    Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire zijn vanaf 28 november verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.