• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: The Legend of Zelda-weken


    01-09-2014

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe spellen, applicaties en andere content direct naar je Wii U of Nintendo 3DS downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

    Hyrule Warriors trekt op 19 september ten strijde op de Wii U. Om dat te vieren, zullen diverse titels uit de Legend of Zelda-serie tijdelijk met korting te koop zijn in de Nintendo eShop op de Wii U en Nintendo 3DS en 2DS! Breng vanaf 4 september elke week een bezoekje aan de Nintendo eShop om een scala aan klassieke avonturen voor een zacht prijsje in huis te halen!

    Als je dezelfde Nintendo Network ID gebruikt om een van deze titels uit de Legend of Zelda-serie te kopen, kun je 10% lanceringskorting krijgen op je aanschaf van Hyrule Warriors in de Nintendo eShop op de Wii U! De lanceringskorting is geldig vanaf 19 september en eindigt op 26 september 2014 om 23.59 uur!*

    Week één

    Week één begint om 15.00 uur op 4 september en eindigt om 23.59 uur op 11 september 2014 (Nederlandse tijd). In deze periode zijn de volgende titels uit de Legend of Zelda-serie met korting te koop:

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 29,99 (was € 44,99)

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een onvergetelijke klassieker voor het Nintendo 64-systeem die opnieuw tot leven komt op de Nintendo 3DS. Betreed het land Hyrule in dit actie-avontuur en reis door de tijd om het kwaad te verslaan!

    The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)

    Prijs: € 39,99 (was € 59,99)

    Hijs de zeilen voor een enorm avontuur in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, alleen voor de Wii U. Beleef een klassiek Zelda-spel, compleet geremastered met prachtige graphics in 1080p-resolutie, gloednieuwe Miiverse-functies en nog veel meer toevoegingen.

    Andere titels uit de Legend of Zelda-serie die gedurende deze week met korting verkrijgbaar zijn:

    • The Legend of Zelda (NES) (Wii U, Nintendo 3DS)
    • Zelda II: The Adventure of Link (NES) (Wii U, Nintendo 3DS)

    Week twee

    Week twee begint om 15.00 uur op 11 september en eindigt om 23.59 uur op 18 september 2014 (Nederlandse tijd). In deze periode zijn de volgende titels uit de Legend of Zelda-serie met korting te koop:

    The Legend of Zelda: A Link to The Past (Super Nintendo) (Wii U)

    Prijs: € 4,99 (was € 7,99)

    In een donkere, stormachtige nacht begint de jonge Link aan een avontuur dat hem - en jou - voor altijd bijblijft! Princess Zelda is gevangen genomen door een kwaadaardige tovenaar die probeert om Ganon, koning van het kwaad, los te laten met alle gevolgen van dien. Alleen Link heeft de moed om Hyrule te redden!

    The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX (Game Boy Color) (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 3,99 (was € 5,99)

    In het Game Boy-debuut van de Legend of Zelda-serie is Link schipbreukeling op het mysterieuze Koholint Island. Om weer naar huis te kunnen zal Link het moeten opnemen tegen een monsterlijke nieuwe vijand, en het raadsel van de Wind Fish op moeten lossen.

    Andere titels uit de Legend of Zelda-serie die gedurende deze week met korting verkrijgbaar zijn:

    • The Legend of Zelda: The Minish Cap (Game Boy Advance) (Wii U)
    • The Legend of Zelda: Oracle of Seasons (Game Boy Color) (Nintendo 3DS)
    • The Legend of Zelda: Oracle of Ages (Game Boy Color) (Nintendo 3DS)

    Week drie

    Week drie begint om 15.00 uur op 18 september en eindigt om 23.59 uur op 26 september 2014 (Nederlandse tijd). In deze periode zijn de volgende titels uit de Legend of Zelda-serie met korting te koop:

    The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 34,99 (was € 44,99)

    The Legend of Zelda: A Link Between Worlds gaat verder waar het verhaal van The Legend of Zelda: A Link to the Past uit 1992 voor de Super NES ophield, met een nieuw avontuur in het koninkrijk Hyrule. De 3D-beelden van de Nintendo 3DS brengen een nieuwe laag aan diepgang naar de spelwereld en laten je als nooit tevoren hoogteverschillen waarnemen.

    Hyrule Warriors: 10% fankorting

    Vanaf de lancering op 19 september tot 23.59 uur op 26 september (Nederlandse tijd) kun je 10% korting krijgen op Hyrule Warriors als je met hetzelfde Nintendo Network ID een andere The Legend of Zelda-titel hebt gekocht in de Nintendo eShop.*

    Ga naar de Nintendo eShop voor deze en andere geweldige, tijdelijke aanbiedingen.

    Alle aangegeven prijzen zijn Nintendo eShop-prijzen, inclusief eventuele btw.

    Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.

    *Er moet één spel uit de Legend of Zelda-serie zijn gedownload via de Nintendo eShop, voordat Hyrule Warriors wordt aangeschaft. Hyrule Warriors moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID dat gebruikt werd op de Nintendo 3DS waarmee de Legend of Zelda-titel gedownload werd. Downloads van The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition komen niet in aanmerking voor deze actie.