• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Hyrule Warriors


    19-09-2014

    Storm het slagveld op met de beste strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors, dat nu verkrijgbaar is voor de Wii U! Als Hyrule onder de voet wordt gelopen door vijanden onder het bevel van de duistere tovenares Cia, moeten Link, Impa, Zelda en vele andere personages uit de The Legend of Zelda-serie samenwerken om de legers van het kwaad te verslaan en de vrede in het rijk te herstellen.

    Hyrule Warriors is een mix van de magie van The Legend of Zelda en de weergaloze actie van de Dynasty Warriors-serie. De game werpt je meteen in het heetst van de strijd, waar je het moet opnemen tegen duizenden vijanden om Hyrule te redden. Gebruik spectaculaire speciale aanvallen om volledige legers van de kaart te vegen, gebruik bekende voorwerpen op verrassende, nieuwe manieren, en neem het op tegen eindbazen in veldslagen die zowel strategie als brute kracht vereisen. Hyrule Warriors draait echter niet alleen om het verslaan van zo veel mogelijk vijanden. Het is belangrijker om de volledige veldslag te beheersen door belangrijke punten in te nemen en door je bondgenoten te helpen om het moreel op peil te houden.

    Kruip in de huid van vele personages uit de The Legend of Zelda-serie. Sommige personages zijn voor de allereerste keer speelbaar, zoals Impa, Midna en Darunia. Je kunt zelfs spelen met schurken zoals Ganondorf! Elk personage heeft zijn eigen unieke vechtstijl, speciale aanvallen en wapens, en je kunt hun vaardigheden en arsenaal uitbreiden naarmate ze meer ervaring opdoen tijdens het gevecht.

    Je kunt in elke spelstand de vijandelijke legers in je eentje of samen met een vriend bestrijden. Wanneer je met z'n tweeën speelt, kan één speler de tv gebruiken, terwijl de ander het scherm van de Wii U GamePad gebruikt. Of je nu het verhaal volgt in de Legend Mode, voltooide missies opnieuw speelt met vrijgespeelde personages in Free Mode of de plattegrond van de allereerste Zelda-game verkent in de unieke Adventure Mode, je zult alles op alles moeten zetten om Hyrule te redden!

    Je kunt nu een gratis software-update downloaden die een leuke nieuwe spelstand, een nieuw wapen en de mogelijkheid om muziek te kiezen toevoegt. Je kunt het Hero of Hyrule Pack vanaf de release ook vooraf bestellen, waardoor je toegang krijgt tot alle aanvullende content die in de toekomst uitkomt voor Hyrule Warriors. Ook kun je meteen een Dark Link-kostuum downloaden. Houd je ogen open voor meer updates over aanvullende content die in de toekomst wordt uitgebracht.

    Ga naar onze officiële Hyrule Warriors-spelpagina om meer te weten te komen over de game, die nu verkrijgbaar is voor de Wii U. Voor iedereen die gekleed wil gaan volgens de laatste mode uit Hyrule, is er ook de Hyrule Warriors Limited Edition-softwarebundel.* Die bundel bevat een exemplaar van Hyrule Warriors en een sjaal met het Triforce-symbool. Als je Hyrule Warriors in de Nintendo eShop op de Wii U koopt vóór 26 september, 23:59 uur, dan krijg je 10% korting als je een andere Zelda-game hebt gekocht in de Nintendo eShop met dezelfde Nintendo Network ID.**

    Als je Hyrule Warriors bij Club Nintendo registreert tussen 19 september 2014, 10:00 uur en 17 oktober 2014, 23:59 uur, kun je een downloadcode ontvangen voor de kostuumset 'Demon King', die bestaat uit twee extra kostuums voor Ganondorf uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time en The Legend of Zelda: Twilight Princess. Kijk op de banner in je Club Nintendo-account en ontdek hoe je de gratis downloadcode kunt aanvragen en ontvangen op of voor 17 november 2014. Als je ervoor kiest om de downloadbare versie van Hyrule Warriors in de Nintendo eShop op je Wii U aan te schaffen, dan moet je ervoor zorgen dat je je Wii-systeem eerst registreert via je Club Nintendo-account, en moet je na de aanschaf inloggen bij Club Nintendo.***

    Hyrule Warriors is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.


    *Beschikbaar zolang de voorraad strekt. Alleen bij deelnemende winkels.

    **Er moet één spel uit de Legend of Zelda-serie zijn gedownload via de Nintendo eShop, voordat Hyrule Warriors wordt aangeschaft. Hyrule Warriors moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID die gebruikt werd op de Nintendo 3DS waarmee de Legend of Zelda-titel gedownload werd. Downloads van The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition komen niet in aanmerking voor deze actie.

    ***De Club Nintendo-voorwaarden zijn van toepassing. Zorg dat er 24 uur zit tussen het registreren van je Wii U-systeem bij je Club Nintendo-account en de aanschaf van spellen in de Nintendo eShop. Voor het gebruik van de Nintendo eShop moet je de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid accepteren. Voor leden van Club Nintendo die jonger zijn dan 12 jaar, is het niet mogelijk om een downloadcode te kiezen met de aanduiding 12 jaar en ouder. Om in aanmerking te komen voor de gratis downloadcode moet je Wii U-systeem geregistreerd zijn onder een Club Nintendo-account voordat je het spel aanschaft in de Nintendo eShop. Na de aanschaf log je in bij Club Nintendo en kun je via banners je gratis downloadcode krijgen. De gratis downloadcode verschijnt op banners in Club Nintendo wanneer je inlogt voor 23:59 uur op 17 november 2014. De gratis downloadcode vervalt om 23:59 uur op 17 november 2014.