• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Fans van Mario Kart 8 kunnen vanaf 23 april hun hart ophalen aan nieuwe gameplay die de zwaartekracht trotseert, met nieuwe content en circuits


    21-04-2015

    21 april 2015 – De wonderlijke wereld van de Animal Crossing-serie komt op 23 april naar Mario Kart 8, want dan wordt het tweede pakket met downloadbare content voor dit racefestijn uitgebracht. Dit pakket voegt acht nieuwe circuits, drie nieuwe personages en vier nieuwe voertuigen toe aan deze spectaculaire racegame, exclusief voor de Wii U.

    Op dezelfde dag verschijnt er een gratis downloadbare update die Mario Kart 8-bezitters voor het eerst in de Mario Kart-serie laat racen in een nieuwe, supersnelle 200 cc-raceklasse. Hierdoor kunnen spelers de verschillende circuits op een heel nieuwe manier beleven en zullen zij hun strategieën aan de nieuwe snelheid moeten aanpassen. Om het gevoel van snelheid te benadrukken spatten de vonken feller dan ooit van de wielen, want Mario en zijn maten moeten in scherpe bochten nu vaak vol op de rem trappen! De update biedt ook de optie om nieuwe Mii-racepakken vrij te spelen met de volgende negen amiibo-personages: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Dorpsbewoner, Rosalina en Mega Man. Spelers kunnen deze amiibo tegen de Wii U GamePad aan houden om hun Mii-personages te hullen in racepakken die op deze beroemde personages zijn gebaseerd.

    Sinds de release van Mario Kart 8 in mei 2014 zijn wereldwijd ruim 4,77 miljoen exemplaren van dit spel verkocht. De game werd vorig jaar ook genomineerd voor vele multi-platform 'Game of the Year'-prijzen, dankzij de bonte mix van intense race-actie, prachtig vormgegeven HD-circuits en beroemde personages. Met de komst van nieuwe content en een gratis update kunnen spelers nog langer genieten van Mario Kart 8 en alles wat dit prachtspel te bieden heeft.

    Mario Kart 8 DLC-pakket 2 – Animal Crossing X Mario Kart 8 - € 8,00

    • 3 personages: Dorpsbewoner, Isabelle, Dry Bowser
    • 4 voertuigen: Dry-wieler (motor), Stadscooter(motor), Sjeesbeestje (kart), Vleugelflitser(kart)
    • 8 circuits:
      • Animal Crossing: Een speciaal circuit dat op Animal Crossing is gebaseerd, waar de seizoenen elkaar snel afwisselen. Je racet dus in de lente, zomer, herfst en winter.
      • Big Blue: Een aangepaste versie van het Big Blue-circuit uit de F-ZERO-serie.
      • Mario’s Metro: Ga in een ondergronds metrostelsel op zoek naar de finish, maar pas op voor tegemoetkomende treinen.
      • Wervelwoud: Race op en neer door een reusachtige boom vol Toads en Shy Guys en geniet van het mysterieuze uitzicht.
      • GCN Babypark: HD-remake van een circuit uit Mario Kart: Double Dash! – bereid je voor op een chaotische race die 7 rondes lang duurt.
      • GBA Kaasland: HD-remake van een circuit uit Mario Kart: Super Circuit vol kazige obstakels en zelfs een reusachtige Chain Chomp met stevige trek.
      • Bowser City (3DS): HD-remake van een circuit uit Mario Kart 7 – race ‘s nachts door de stromende regen in een stad die door Bowser wordt beheerst, terwijl neonverlichting de straten kleurt.
      • GBA Sprintlint: HD-remake van een circuit uit Mario Kart: Super Circuit – race door een miniatuurwereld vol cadeautjes en speelgoed.

    Downloadbare update voor Mario Kart 8 – gratis voor alle Mario Kart 8-bezitters

    Voornaamste toevoegingen van deze update:

    • De 200 cc-raceklasse wordt toegevoegd aan de spelstanden Grand Prix (nadat alle gouden bekers in de 150 cc zijn gehaald), Versusrace en Online.
    • Spelers kunnen Mii-racepakken vrijspelen met negen amiibo: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Dorpsbewoner, Rosalina en Mega Man.

    Om het Mario Kart 8 DLC-pakket 2 vóór de release op 23 april te kopen kunnen gebruikers met een internetverbinding in de game het WINKEL-pictogram aanraken, of naar de Nintendo eShop op de Wii U gaan. Eén pakket kost € 8,00, maar gebruikers kunnen ook de pakketten 1 + 2 kopen voor € 12,00. Het eerder verschenen pakket 1 bevat personages en circuits uit de Legend of Zelda-serie. Gebruikers die beide pakketten kopen, ontvangen acht Yoshi’s en acht Shy Guys in verschillende kleuren om meteen mee te racen.

    Bekijk voor een volledig overzicht van de content die op 23 april uitkomt voor Mario Kart 8 de trailer hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube

    *Wereldwijde verkoopcijfers van eind december 2014.

    Meer informatie:

    Wii U (België) op Facebook https://nl-nl.facebook.com/WiiUBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl