• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Kirby-weken


    21-04-2015

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Wii U of Nintendo 3DS downloaden. Er wordt regelmatig nieuwe software toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de games die nu in de aanbieding zijn.

    Kirby and the Rainbow Paintbrush maakt op 8 mei zijn kleurrijke entree op de Wii U! In dit kleurrijke avontuur teken je lijnen op het touchscreen van de Wii U GamePad om Kirby door een wereld van klei te loodsen, die eruitziet alsof hij met de hand geboetseerd is! Om de release te vieren zijn er tijdelijk een aantal games uit de Kirby-serie beschikbaar voor een verlaagde prijs in de Nintendo eShop op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Neem vanaf 23 april elke week een kijkje in de Nintendo eShop om tal van klassieke avonturen voor een mooie prijs te vinden!

    Als je dezelfde Nintendo Network ID gebruikt om een van deze games uit de Kirby-serie te kopen, kun je vóór 14 mei 2015, 23:59 uur een releasekorting van 10% krijgen bij de aanschaf van Kirby and the Rainbow Paintbrush in de Nintendo eShop op de Wii U!*

    Week één

    Week één begint op 23 april om 15:00 uur en eindigt op 30 april 2015 om 23:59 uur. In deze periode zijn de volgende games uit de Kirby-serie met korting te koop:

    Kirby's Adventure Wii (Wii) (Wii U)

    Prijs: € 14,99 (was € 19,99)

    Kirby keert terug naar Dream Land voor een groot Wii-avontuur waarin hij een buitenaards wezen moet helpen! Geniet van nieuwe krachten en nodig tot drie vrienden uit die meespelen als Meta Knight, King Dedede of Waddle Dee!

    Kirby's Dream Land 3 (Super NES) (Wii U)

    Prijs: € 3,99 (was € 7,99)

    In Kirby's Dream Land 3 neemt de roze held het eens te meer op tegen King Dedede. Absorbeer vijandelijke krachten en roep de hulp in van vriendelijke dieren - of Gooey met zijn elastische tong, die bestuurd kan worden door een tweede speler.

    Kirby Fighters Deluxe (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 4,89 (was € 6,99)

    Ga in je eentje het gevecht aan of neem het op tegen drie vrienden via Local Play, en beroof je makkers van al hun gezondheid voordat ze hetzelfde met jou doen! Kies uit tien verschillende varianten van Kirby!

    Andere games uit de Kirby-serie die deze week in de aanbieding zijn:

    • Kirby: Nightmare in Dream Land (Game Boy Advance) (Wii U)
    • Kirby's Dream Land (Game Boy) (Nintendo 3DS)
    • Kirby's Dream Land 2 (Game Boy) (Nintendo 3DS)

    Week twee

    Week twee begint op 30 april om 15:00 uur en eindigt op 7 mei 2015 om 23:59 uur. In deze periode zijn de volgende games uit de Kirby-serie met korting te koop:

    Dedede's Drum Dash Deluxe (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 4,89 (was € 6,99)

    Stuiter met Kirby’s aartsvijand op de maat van vrolijke Kirby-muziek. Dit ritme-actiespel is gebaseerd op de minigame uit Kirby: Triple Deluxe, maar dan met gloednieuwe levels en hindernissen.

    Kirby & The Amazing Mirror (Game Boy Advance) (Wii U)

    Prijs: € 3,49 (was € 6,99)

    Roze, roze, roze... en nog eens roze! In Kirby & The Amazing Mirror gaat onze held met verschillende kleurenversies van zichzelf op avontuur om Meta Knight te redden, en knotsgekke, kleurrijke minigames te spelen!

    Kirby's Adventure (NES) (Wii U)

    Prijs: € 2,49 (was € 4,99)

    In Kirby's debuut op een spelsysteem voor thuis, neemt hij het op tegen King Dedede, die de magische sterrenstaf heeft gestolen en gebroken. Gebruik 20 speciale vaardigheden en geniet van bonuslevels en minigames tijdens het redden van Dream Land!

    Andere games uit de Kirby-serie die deze week in de aanbieding zijn:

    • Kirby's Dream Course (Super NES) (Wii U)
    • Kirby Super Star (Super NES) (Wii U)
    • Kirby's Pinball Land (Game Boy) (Nintendo 3DS)
    • Kirby's Star Stacker (Game Boy) (Nintendo 3DS)
    • Kirby's Block Ball (Game Boy) (Nintendo 3DS)

    Week drie

    Week drie begint op 7 mei om 15:00 uur en eindigt op 14 mei 2015 om 23:59 uur. In deze periode is de volgende game uit de Kirby-serie met korting te koop:

    Kirby: Triple Deluxe (Nintendo 3DS)

    Prijs: € 29,99 (was € 39,99)

    Van links naar rechts, in de diepte en terug... Het kan allemaal in Kirby: Triple Deluxe voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Een kleurrijk avontuur, een nieuwe Hypernova-kracht en twee geweldige minigames zorgen voor driedubbel plezier!

    Kirby and the Rainbow Paintbrush: 10% fankorting

    Tot 14 mei 2015, 23:59 uur kun je 10% korting krijgen op Kirby and the Rainbow Paintbrush als je met dezelfde Nintendo Network ID een andere Kirby-game hebt gekocht in de Nintendo eShop.*


    Ga naar de Nintendo eShop voor deze en andere geweldige, tijdelijke aanbiedingen.

    Alle aangegeven prijzen zijn Nintendo eShop-prijzen, inclusief eventuele btw.

    Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.


    *Je moet één game uit de Kirby-serie downloaden via de Nintendo eShop, voordat je Kirby and the Rainbow Paintbrush aanschaft. Kirby and the Rainbow Paintbrush moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID die gebruikt werd op de Nintendo 3DS waarop de Kirby-game gedownload werd.


    Ontdek hoe je op een Nintendo 2DS of 3DS games kunt kopen in de Nintendo eShop

    Ontdek hoe je op een Wii U games kunt kopen in de Nintendo eShop

    Lees meer over het gebruik van Nintendo Network ID's op de Nintendo 2DS en 3DS

    Lees hoe je met je Nintendo 2DS of 3DS verbinding maakt met het internet

    Lees hoe je met je Wii U verbinding maakt met het internet

    Kijk op onze Nintendo eShop-site voor nog meer geweldige downloadbare content