• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Stippel je strategie uit en bereid je voor op een buitenaardse invasie op de nieuwe spelpagina voor Code Name: S.T.E.A.M.!


    24-04-2015

    Oproep aan alle agenten! De president rekent op jullie hulp in Code Name: S.T.E.A.M., dat op 15 mei exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht! Neem de leiding over een team superagenten, bind de strijd aan met talloze buitenaardse gedrochten en behaal een historische overwinning in deze turn-based strategische shooter. Bereid je voor op je missie op onze nieuwe spelpagina voor Code Name: S.T.E.A.M.! Dat is nog niet alles. Als je vóór de release al een voorproefje wilt krijgen, dan kun je nu alvast een gratis demo* downloaden in de Nintendo eShop!

    Dit is het industriële tijdperk en alles loopt op rolletjes dankzij het gebruik van stoomkracht... totdat er buitenaardse wezens landen en roet in het eten gooien! Met een team van maximaal vier eliteagenten moet je een strategie bedenken en je al schietend een weg banen door levels vol buitenaardse indringers. Zoek op tijd dekking en zoek strategische punten om de strijd in je voordeel te beslechten. In Code Name: S.T.E.A.M. heb je geen kaart van het slagveld tot je beschikking. Je moet daarentegen vertrouwen op wat je agenten kunnen zien, dus zorg dat je ze strategisch opstelt.

    Plan je manoeuvres zorgvuldig, want voor iedere stap en elk schot ben je afhankelijk van stoomkracht. Als je in het heetst van de strijd zonder stoom komt te zitten, dan ben je niets meer dan een hulpeloos doelwit. Zorg dat je aan het eind van je beurt wat stoom overhoudt, zodat je in de tegenaanval kunt gaan als de vijand in buurt komt. Pas wel op, want je vijanden kunnen hetzelfde trucje toepassen!

    Kom alles te weten over de gameplay, de spelstanden voor één en meerdere spelers, het gebruik van amiibo en nog veel meer op onze nieuwe spelpagina voor Code Name: S.T.E.A.M.! Het is tijd om op stoom te komen!

    Code Name: S.T.E.A.M. is vanaf 15 mei verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze netwerkverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.