• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en Nintendo eShop: Devil's Third


    28-08-2015

    Ivan de Verschrikkelijke barst vandaag los met de Europese release van Devil's Third, exclusief voor de Wii U.

    Devil's Third voor de Wii U is het geesteskind van de legendarische ontwikkelaar Tomonobu Itagaki. Deze third-person actieshooter boordevol explosieve actie combineert moderne militaire wapens met ninjazwaarden en man-tegen-mangevechten. Leer de nuances van beide gevechtsvormen toe te passen: ontketen vernietigende combo's van dichtbij en leg vijanden op afstand om met zwaar geschut.

    Speel als Ivan, een voormalige huurling die wordt vrijgelaten om af te rekenen met een schimmige terroristengroepering waar hij ooit deel van uitmaakte. Met een uitgebreid arsenaal wapens moet Ivan het opnemen tegen de soldaten die tussen hem en zijn verlossing staan. Razendsnelle gevechten en genadeklappen zijn dus dagelijkse kost voor Ivan...

    In de online* multiplayerstand neem je het op tegen andere spelers in verschillende vertrouwde én unieke spelstanden, in een grimmige toekomst die overheerst wordt door chaos. Naast de gebruikelijke spelstanden, zoals Deathmatch, Domination en Mêlee, is er nog veel meer te ontdekken.

    Ontdek meer over deze unieke mix van speelstijlen, explosieve online actie en nog veel meer op de Devil's Third-website!

    Devil's Third is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie via Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    Houd er rekening mee dat Devil’s Third alleen Engels gesproken is. Je kunt wel kiezen uit Engelse of Franse schermteksten.

    *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Ook moet je een breedband-internetverbinding hebben. Verder moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Opmerking: sommige multiplayerstanden en functies worden pas na de release van de game beschikbaar gemaakt.